Bună! Nu are rost să te cobori la nivelul lui, ce cîstigi dacă il faci să sufere? El sigur are pe alta, sau altele din moment ce nici măcar nu e in țară. Cel m ai bine uită l si gata, nu merită să te consumi pentru el, deoarece el nu te iubeste, nu te a iubit si nu a tinut la tine niciodată cu adevarat.Ce vîrstă ave ti voi doi? Seară bună.
Spune-i ca nu este bun la pat, dar prietenul lui este! Nici macar nu mai conteaza adevarul, dar se va perpeli multe nopti!
Poate si-a gasit una cu care face ceva nu doar vorbeste si se pupa
Nu-i scrie, indiferenta e cea mai buna arma.Se va intoarce la tine, toti se intorc si atunci vei avea ocazia sa-l umilesti.Dar pana una, alta arata-i ca ai trecut deja peste, ca nu iti mai pasa.Scriindu-i ii oferi satisfactie...Si de ce sa faci asta cu un om care te-a ranit?! Mai gandeste-te!
Sfatul meu e sa-l ignori, sa fii indiferenta si asta il va atrage.Nu-i mai lasa mesaje pe facebook, nu-l suna pentru ca il stresezi si se va indeparta mai mult.Si eu am patit ceva de genu, iar atunci cand am devenit indiferenta el a inceput sa ma caute.
HappynewCenusa întreabă: