Spune-i ca nu este bun la pat, dar prietenul lui este! Nici macar nu mai conteaza adevarul, dar se va perpeli multe nopti!
Bună! Nu are rost să te cobori la nivelul lui, ce cîstigi dacă il faci să sufere? El sigur are pe alta, sau altele din moment ce nici măcar nu e in țară. Cel m ai bine uită l si gata, nu merită să te consumi pentru el, deoarece el nu te iubeste, nu te a iubit si nu a tinut la tine niciodată cu adevarat.Ce vîrstă ave ti voi doi? Seară bună.
Nu-i scrie, indiferenta e cea mai buna arma.Se va intoarce la tine, toti se intorc si atunci vei avea ocazia sa-l umilesti.Dar pana una, alta arata-i ca ai trecut deja peste, ca nu iti mai pasa.Scriindu-i ii oferi satisfactie...Si de ce sa faci asta cu un om care te-a ranit?! Mai gandeste-te!
Poate si-a gasit una cu care face ceva nu doar vorbeste si se pupa
Sfatul meu e sa-l ignori, sa fii indiferenta si asta il va atrage.Nu-i mai lasa mesaje pe facebook, nu-l suna pentru ca il stresezi si se va indeparta mai mult.Si eu am patit ceva de genu, iar atunci cand am devenit indiferenta el a inceput sa ma caute.
HappynewCenusa întreabă: