| Bumbii a întrebat:

AJUTOR! Inima mi-e zdrobita complet! Am avut un iubit pe care eu inca il mai iubesc dar el spune ca nu.
Nu stiu cum s-a intamplat asa de repede tot.
Anul trecut pe vremea asta era tot frumos, el ma iubea, eu tineam la el dar inca nu i-am spus ca il iubesc. In iarna i-am spus ce simt tot, ca il iubesc, ne facusem si planuri. In iunie s-a schimbat tot. Mi-a trimis mesaj ca nu mai vrea nimic si ca nu ma mai iubeste. Cand mi-a zis asta am crezut ca innebunesc.
M-a si blocat pe facebook. M-a deblocat si acuma ii las mesaje ca nu pot fara el si ca sa se mai gandeaasca ca eu il iubesc mult. Intr-un sfarsit imi raspunde dupa cateva saptamani de plans. Spune ca ii pare rau si ca nu are rost sa mai insista nu mai simte nimic. Eu nicicum nu il pot scoate din inima, gand, suflet. Simt ca fara el nu am aer.
Astazi m-am hotarat sa-l uit. Vreau sa-l uit si sa nu-i mai scriu, nu inainte de a-i lasa un mesaj incare sa-l fac sa sufere el.
Va rog AJUTATI-MA sa scriu acest mesaj ca sa il fac sa simta macar un sfert din suferinta mea. Ce sa ii scriu in ultimul mesaj? Vreau sa fie ceva care sa-l doara.
Ajutor!

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Spune-i ca nu este bun la pat, dar prietenul lui este! Nici macar nu mai conteaza adevarul, dar se va perpeli multe nopti!

| Bumbii explică (pentru neutrino):

Am uitat sa mentionez ca el e in Italia, ne vedeam in vacante.
Nu am facut-o niciodata.
as vrea sa ii scriu cuvinte ce sa-l faca sa se simta ca mine, sa-l doara.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Nu are rost să te cobori la nivelul lui, ce cîstigi dacă il faci să sufere? El sigur are pe alta, sau altele din moment ce nici măcar nu e in țară. Cel m ai bine uită l si gata, nu merită să te consumi pentru el, deoarece el nu te iubeste, nu te a iubit si nu a tinut la tine niciodată cu adevarat.Ce vîrstă ave ti voi doi? Seară bună.

| BlackChocolate1 a răspuns:

Nu-i scrie, indiferenta e cea mai buna arma.Se va intoarce la tine, toti se intorc si atunci vei avea ocazia sa-l umilesti.Dar pana una, alta arata-i ca ai trecut deja peste, ca nu iti mai pasa.Scriindu-i ii oferi satisfactie...Si de ce sa faci asta cu un om care te-a ranit?! Mai gandeste-te!

| NameHarris a răspuns (pentru Bumbii):

Poate si-a gasit una cu care face ceva nu doar vorbeste si se pupalaughing

| Georgi99 a răspuns:

Sfatul meu e sa-l ignori, sa fii indiferenta si asta il va atrage.Nu-i mai lasa mesaje pe facebook, nu-l suna pentru ca il stresezi si se va indeparta mai mult.Si eu am patit ceva de genu, iar atunci cand am devenit indiferenta el a inceput sa ma caute.