Ești vinovat pentru tot și mai cauți răzbunare? Rușine, nu așa se prețuiește o femeie.
Dupa tot ce ai zis ca a facut mai bine las.o sa se duca cu domnu, oricum nu-i va fi mai bine daca tu spui ca îi cumpărai parfumuri scumpe si bijuterii. (parerea mea )
In primul rand nici nu stiu cum sa incep. Ok..amandoi ati gresit, in primul rand daca nu erati certati si vorbeati cateodata la 4 zile nu ii ok. In al doilea rand in unele parti cand ai spus 'i-am cumparat telefonn, parfum de firma, etc' a parut ca si cum fata ar fi fost curva. Dar, dar sa nu ne abatem de la subiect. Poate esti un ''iubit''' daruitor. In al doilea rand comportamentul tau n-a prea facut-o fericita. Sa vorbesti odata la 4 zile o perioada, sa iti vina barbatu' beat acasa nu e in regula. Cam atat am avut de comentat despre mica, ta poveste.
Acum iti raspund la intrebare. : 'Razbunarea e arma prostului' dar de multe ori vrem razbunare, daca vrei razbunare atunci gaseste-ti alta si ..mna. Dar iti recomand sa nu faci asta.
Sper ca te-am ajutat
Ii spui lu masa toate prostiile si aluia ca a facut prostii cu gura(posibil sa ii desparti asa)
Era curva ca m-a asteptat 9 luni? Si surorii mele i-a luat iubitul un telefon nou, pentru ca cel nou s-a stricat.Nu vad ce e asa de rau.E doar un telefon.I-am luat unul pentru ca al ei era stricat.Iar bijuteriile i le-am luat eu fara sa imi zica ea ceva.Mereu i-am facut surprize de genul.La fel si cu parfumul.Nici nu se astepta sa primeasca asa ceva.Ce era sa faca? Sa mi le de-a in cap? Intr-adevar castig foarte bine si imi permiteam sa o rasfat.Si ea imiblua cadouri, facea unele sacrificii, desi ei ii era mai greu cu banii.
În primul rând, dacă tu ai voie să ieși cu băieții... ea are voie să iasă cu fetele. Egalitate.
Apoi, să știi că ești vinovat și că, sincer, o felicit că a găsit altul mai bun.
Te abati de la subiect. In primul rand nu asa se trateaza o femeie. ai facut unele greseli imense pe care nu sunt asa usor de uitat.
E normal ce a facut din moment ce tu te-ai comportat oribil. nu gasi scuze ca nu-s.
Treci peste si pe viitor comporta-te frumos
Omul nu are nici un interes pentru lucrurile care deja le are, tu i faceai prea mult pe plac asa ca fata avea zero interes fata de tine, razbunarea e o prostie, omul e o fiinta poligama iar iubirea e o iluzie, o amagire, treci peste invata ceva si aste e
beausingurlamasamea întreabă: