| Perversul69 a întrebat:

Ajutor. S-a rupt prezervativul când faceam sex cu prietena mea.
Ieri seara când faceam sex cu prietena mea, s-a rupt prezervativul în timpul actului. Ma tem sa nu rămână însărcinată. Am scos deodată, dar totuşi stau pe gânduri. Și încă ceva. Nu ejaculasem încă înainte de asta. A fost prima dată la 2 zile. Exista sanse sa rămână însărcinată? Adică...pot spermatoizii sa iasă în timpul actului?

7 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Nu, keep calm.

| Deela a răspuns:

Nu cred ca e vreo șansa, dar totuși dacă va este frica, și pentru siguranța voastră, poate lua pastila de a doua zi. Pastila poate fi luată o data pe an. Luată mai des provoacă dereglări in corp.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Calculeaza daca era in perioada fertila.

| Evolution a răspuns:

Ai scris de 2 ori aceeasi chestie.
Daca stai stresat nu rezolvi nimic.
Sansele sunt mici. Daca iti era asa frica, puteai sa ii iei pastile de a doua zi. Dar nu cred ca e nevoie aici.
Succes!

| Violleta2022 a răspuns:

Prezevativul se poate rupe dintr-un isngur motiv: a fost prea mare pentru cuculetul tau, s-a rasucit fiind atat de larg pe penis in timpul miscarilr si s-a rupt.
Imi pare rau sa-ti spun, dar va trebuii sa fii realist data viitoare cand cumperi prezervative si sa cumperi cu 2 numere mai mici, ca sa nu se mai rupa.

Cat priveste o posibila sarcina, se poate intampla doar daca fata a fost in perioada fertila si doar daca ejaculasesi in prezervativ si s-a scurs inauntru.

| Perversul69 explică (pentru Violleta2022):

Prezervativul nu a fost mare, pentru ca si aşa l-am îmbrăcat destul de greu.
Deci dacă nu am ejaculat, sanse nu-s, da?

| anonim16121 a răspuns:

Frate, in momentul in care s-a rupt trebuia sa vă duceți la farmacie, exista pilula de a doua zi, du-te cu ea la farmacie si cere pilule de alea, daca nu ai facut-o până acum, poate sa fie prea tarziu, daca are amețeli, grețuri simptome a unei sarcini mergi cu ea la ginecolog sa vezi...nu cred ca vreți vreun copil si nu-ți mai lua prezervative ieftine la 2-3 lei pe marimi, exista Durex extra safe, chiar daca costa 10 lei si ceva...strange banul și o data la 2 săptămâni îi parchezi mașina în garajul ei fara probleme, mult succes!