| Lupul001 a întrebat:

Ajutor. Salut TPU, cer ajutor unui om cu experiente. Am 16 ani si sunt cu o fata de 7 luni. Pe data de 2 Ianuarie am iesit la pizza, dupa am fost sa ne uitam la stele. Usor usor am inceput sa ne jucam, pana cand am incercat sa facem si dragoste. Din una din alta, fara sa stim ce facem, am si facut-o. Dupa 30 de sec mi-a venit sa ejaculez. Am anuntat-o, dar pana sa se dea putina a sarit in ea si restul pe pamant cum s-ar zice. Putina am dat in ea. Atunci s-a speriat si a scos cat s-a putut din sperma cu degetelul dar nu stiu daca a scos tot. Oricum multa nu era. Noi am facut asta dupa 5 zile de la ultima perioada (ciclu). Seara a usturat-o si s-a umflat in interior. Dimineata era balonata, acum o doare burtica...ea spune ca doar cand apesi. Am povestit cu lux de amanunte. Credeti ca a ramas insarcinata? Am citit ca atunci cand vrei sa lasi pe cineva insarcinata iti trebuie o sperm* serioasa, pentru ca este un drum lung pana sa ajunga acolo ovar parca sau nu stiu( imi lipseste).
Va rog.

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca ai precizat doar atat : ""Noi am facut asta dupa 5 zile de la ultima perioada (ciclu)"", fara sa prezinti de fapt informatiile care sunt strict necesare sa fie stiute/cunoscute privind toate caracteristicile ciclului menstrual, in acasta situatie formularea unui raspuns devine practic imposila. Pentru a se putea formula un RASPUNS si NU doar niste simple pareri sau presupuneri fara nicio valoare reala, trebuie precizat in ce data a inceput ultima menstruatie, in ce data a fost intretinut actul sexual, care este tipul ciclului adica REGULAT sau NEREGULAT, lungimea ciclului ca numar de zile fiindca doar asa se poate face o analiza corecta.
Deoarece nimeni nu poate sa stie sau sa ghiceasca cate zile a tinut MENSTRUATIA, degeaba este precizat ca sexul a avut loc la 5 zile dupa terminarea sangerarii, reiese ca NU se poate sti in a cata zi a ajuns ciclul menstrual in acel moment. In concluzie NU se poate stabili daca sexul a fost intretinut inainte de a incepe perioada fertila, sau era om zi deja din timpul perioadei fertile. Situatia devine complet diferita in functie de aceasta informatie. Multa sanatate!

| Lupul001 explică (pentru corbulalbrosu):

Buna seara!
Avem nevoie de raspunsul dvs!
Uitati aici informatiile ( menstruatia fetei a inceput pe data de 22 decembrie, dragoste am facut pe data de 2 Ianuarie, tipul ciclului este regulat, iar durata este de 5 zile!

| zăGhost a răspuns:

Trebuia sa ia pastila de a doua zi in conditiile astea... inca se poate, dar eficienta scade cu cat trece mai mult timp.

| Violleta2022 a răspuns:

Ca sa lasi o fata insarcinata, ai nevoie de 1 singura picatura de sperma in vagin, iar fata sa fie in perioada fertila si sarcina se produce imediat.
Chestia cu "sperma serioasa si drumul lung" este probabil spusa de vreun prieten, la misto, pentru ca sunt numai ineptii.

| Lupul001 explică (pentru zăGhost):

Adc, pastila de a 2 zi?

| Anonymus012 a răspuns (pentru Lupul001):

Anticoncepțional

| darrio2007 a răspuns:

Vrei sa spui ca ati facut dragoste afara, pe pamant, pe data de 2 ianuarie? Undeva pe la Ecuator sau pe unde? La vremea de afara de la noi se scoala doar parul din cap nicidecum penisul.