| DanielleDanielle a întrebat:

Ajutor TPU sad. Acum vreo 8 luni m-am indragostit de un baiat de virsta mea. Acum 3 luni m-am indragostit de alt baiat cu jumate de an mai mic ca mine. Acum aproape o luna m-am indragostit inca de un baiat care este fratele cumnatei mele din pacate, are 18 ani si pe linga are si prietena. Imi plac toti insa doar primul e aproape de mine dar nu observ semne ca mar placea, si chiar nu prea suntem in relatie prea bune de prietenie. Nu stiu cum sa le arat ca ii plac?! Ajutor TPU.mam incurcat cu totul si nu stiu ce sa fac?!?!?! sadsadsad

Răspuns Câştigător
| Komododragosh a răspuns:

In rpimul rand, nu esti indragostita, doar ii placi, atata tot, doar vazandu-i si dorindu-ti sa fii cu ei se numeste doar atractie, nu indragosteala. Trebuie sa-ti deschizi inima fata de cel care iti face inima "zvac", cel care iti vorbeste frumos, care te intelege, te srpijina si sa-ti fie aproape mereu. Trebuie sa te comporti calduroasa fata de el, sa-i arati ca il placi, si daca iti cere o intalnire, atuncea relatia e ca si realizata. Trebuie sa fii mai hotarata, se pare ca esti buimaca si nu stii ce sa decizi, ai probleme mari cu increderea fata de altii. Incearca sa capeti mai multa incredere in baieti, dar de asemenea fii prudenta, observa ce anume ii place la tine, caci marea majoritatea baietilor de varsta ta doresc doar aventuri, ceea ce presupun ca tu nu iti doresti doar asta. Insa daca si tu esti genul aventuroasa, poti cu toti 3 atuncea, dar daca nu, atuncea iti sugerez sa fii atenta la baiatul care te place si sa fii si receptiva.
Mult uscces iti doresc!

| DanielleDanielle explică (pentru Komododragosh):

Mersi mult.meriti funda cu adevarat happy

| Komododragosh a răspuns (pentru DanielleDanielle):

Multumesc frumos, iti doresc mult succes si sper sa iei deciziile corecte, trebuie doar sa gandesti cu inima si nu cu capul!

29 răspunsuri:
| AdrenalinaPuraLaMaXim a răspuns:

Complicata situatialaughing impresioneaza-i cu ceva.iti vine tie o idee pana la urma.winking

| sweetgirl21 a răspuns:

In primul rand nu te-ai indragostit, probabil doar ii placi, la adolescenta ne plac multe lucruri, multi baieti/fete. cel mai bine e sa alegi pe cel care iti raspunde inapoi, daca nu e cazul in atunci nu te impacienta sunt baieti destui.

| DanielleDanielle explică (pentru sweetgirl21):

Doar ca ultimii doi sunt ambii foarte amabili cu mine si au grija de mine mul, de aceea imi plac extrem de mult si mereu ma gindesc la ei sad

| sweetgirl21 a răspuns:

Bun, faptul ca sunt amabili si au grija de tine nu inseamna neaparat ca sunt interesati de tine ca fata, ci mai degraba ca amica sau surioara mai mica. daca nici unul nu ti-a dat de inteles ca te place ar fi bine sa nu mai insisti cu ei. un baiat care te place de regula iti transmite semnale, sau te ia de mana, te saruta, face ceva nu se comporta amical daca ma intelegi

| raullazar a răspuns:

La primul baiat poti sa te dai la el sau sa il intrebi direct sau sa ii arati printr-un gest daca intelegi ce vreau sa ziclaughing si daca vrea atunci o sa stea mai mult cu tine!