| DanielleDanielle a întrebat:

Ajutor TPU sad. Acum vreo 8 luni m-am indragostit de un baiat de virsta mea. Acum 3 luni m-am indragostit de alt baiat cu jumate de an mai mic ca mine. Acum aproape o luna m-am indragostit inca de un baiat care este fratele cumnatei mele din pacate, are 18 ani si pe linga are si prietena. Imi plac toti insa doar primul e aproape de mine dar nu observ semne ca mar placea, si chiar nu prea suntem in relatie prea bune de prietenie. Nu stiu cum sa le arat ca ii plac?! Ajutor TPU.mam incurcat cu totul si nu stiu ce sa fac?!?!?! sadsadsad

Răspuns Câştigător
| Komododragosh a răspuns:

In rpimul rand, nu esti indragostita, doar ii placi, atata tot, doar vazandu-i si dorindu-ti sa fii cu ei se numeste doar atractie, nu indragosteala. Trebuie sa-ti deschizi inima fata de cel care iti face inima "zvac", cel care iti vorbeste frumos, care te intelege, te srpijina si sa-ti fie aproape mereu. Trebuie sa te comporti calduroasa fata de el, sa-i arati ca il placi, si daca iti cere o intalnire, atuncea relatia e ca si realizata. Trebuie sa fii mai hotarata, se pare ca esti buimaca si nu stii ce sa decizi, ai probleme mari cu increderea fata de altii. Incearca sa capeti mai multa incredere in baieti, dar de asemenea fii prudenta, observa ce anume ii place la tine, caci marea majoritatea baietilor de varsta ta doresc doar aventuri, ceea ce presupun ca tu nu iti doresti doar asta. Insa daca si tu esti genul aventuroasa, poti cu toti 3 atuncea, dar daca nu, atuncea iti sugerez sa fii atenta la baiatul care te place si sa fii si receptiva.
Mult uscces iti doresc!

29 răspunsuri:
| AdrenalinaPuraLaMaXim a răspuns:

Complicata situatialaughing impresioneaza-i cu ceva.iti vine tie o idee pana la urma.winking

| sweetgirl21 a răspuns:

In primul rand nu te-ai indragostit, probabil doar ii placi, la adolescenta ne plac multe lucruri, multi baieti/fete. cel mai bine e sa alegi pe cel care iti raspunde inapoi, daca nu e cazul in atunci nu te impacienta sunt baieti destui.

| DanielleDanielle explică (pentru sweetgirl21):

Doar ca ultimii doi sunt ambii foarte amabili cu mine si au grija de mine mul, de aceea imi plac extrem de mult si mereu ma gindesc la ei sad

| sweetgirl21 a răspuns:

Bun, faptul ca sunt amabili si au grija de tine nu inseamna neaparat ca sunt interesati de tine ca fata, ci mai degraba ca amica sau surioara mai mica. daca nici unul nu ti-a dat de inteles ca te place ar fi bine sa nu mai insisti cu ei. un baiat care te place de regula iti transmite semnale, sau te ia de mana, te saruta, face ceva nu se comporta amical daca ma intelegi

| raullazar a răspuns:

La primul baiat poti sa te dai la el sau sa il intrebi direct sau sa ii arati printr-un gest daca intelegi ce vreau sa ziclaughing si daca vrea atunci o sa stea mai mult cu tine!

| sweetgirl21 a răspuns:

Nu e cazul sa fi lipsit de bun simt

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru sweetgirl21):

Pai sunt, ca m-am saturat de copilele astea batute in cap happy

| DanielleDanielle explică (pentru DirectDinBerceni92):

Mai bine taceai, asa ai aratat cit de cultural esti...

| DanielleDanielle explică (pentru Komododragosh):

Mersi mult.meriti funda cu adevarat happy

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru DanielleDanielle):

Cultural sau cult?rolling on the floor
Tu sigur te duci la scoala? Mai lasa baietii si mananca cartea de romana ca nu te vad prea bine in viitor.

| Komododragosh a răspuns (pentru DanielleDanielle):

Multumesc frumos, iti doresc mult succes si sper sa iei deciziile corecte, trebuie doar sa gandesti cu inima si nu cu capul!

Ceva nu-ti place poate? sigur nu ai succes la fete

| Komododragosh a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Nu mai conteaza gramatica atata timp cat nu ai cei 7 ani de acasa. Te simti in siguranta stand in fata monitorului si de aceea iti permiti sa jinesti oamenii. Iesi din casa si incearca sa fii "smecher" acolo, pun pariu ca ai si uitat cum arata clanta usii. Sincer iti spun, fii mai destept si mai ascutit la minte, caci mai degraba tu o sa ai un viitor trist daca o mai tii asa.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Komododragosh):

Amice,stai parcat si nu mai te caracteriza in citatul spus de tine.Am diploma de bac, sunt la facultate.Cred ca am cei 7 ani de acasa, zic eu.Tu mai lasa jocurile(am vazut in intrebarile tale, patetic) si cand devii cineva call me.Pana atuncea, cred ca tu ai viitorul trist.Succes.(Apropo nu mai manca litereletongue)

Fix de fete nu duc lipsastraight face.
In Romania sunt mai multe fete decat baieti asa ca...Nu stiu cum sa-ti spun dar ai dat un "epic fail" cu aceasta exclamatie.
Tu maxim de maxim ai 12 ani si iti arde de lins de la anii astia.Mata cu tactu ce zic? sau esti asa de "buna prietena" cu ei si nu le zici?

Pun intrebari din hobbyul meu, din ceea ce nu cunosc. Faptul ca am pus asemnea intreabari nu inseamna ca nu am viata. Si serios, trebuia sa afli ceva despre mine ca sa ma jignesti acum?hee hee Degeaba ai bac luat si facultate daca nu stii ce sa faci cu ea si daca nici nu se cunoaste. Eu am ceea ce ai si tu plus un loc de munca, deci viitorul meu nu pare asa de trist precum crezi tu, si cred ca jignind oamenii pe internet este mai patetic decat niste intrebari despre jocuri.

Inchidete odata.La facultate ajungi nu doar pe baza cunostintelor. Am mai vazut persoane ce sunt la facultate dar din pacate asta nu se vede.Limbajul tau lasa de dorit...Omule.inceteaza ca ma enervezi de-a binelea!

De unde stii ca nu am loc de munca? WTF? Ti-a zis Zana Maseluta asta?straight face
Te rog taci ca esti prea patetic.

Tu nici nu esti la liceu si stii cum se intra la facultate? Tu n-ai o treaba cu ceea ce inseamna viata. Apropo limbajul nu conteaza, conteaza intentia.Iar intentia mea a fost sa-ti zic adevarul despre tine.Adevarul doare, asa-i? Pai uite sfatul meu...Don`t be a *** from a young age.Te salut, apropo pot sa-mi iau avatarul tau si sa mi`l tatuez pe fund?big grin

Nu e treaba ta citi ani am eu.virsta mea ma priveste doar pe mine. daca tii a linge, linge singur da nu ma inerva acum! la anii mei aceasta tema e destul de discutata si sa nu te intereseze pe tine cu cine sunt prietena si cu cine nu.ce folos ca zici ca esti la colegiu daca esti cu capul gol. diploma no sa te ajute cu nimic.doar daca so folosesti ca hirtie igienica in cazul tau. uitete in oglinda si o sa-ti dai seama cine esti si nu te mai lauda atit ca cu lauda nu ma incalzesti pe mine sau nu ma injosesti, ci arati ca Romania e o tara mizerabila.ce nicicind nu mi-a placut si no sa-mi placa vreo data! Toate acestea sunt datorita unora ca tine, care nu se respecta pe sine, dar ce sa mai vorbim de poporul sau. Recunosc ca R Moldova nu este o tara cine stie ce dezvoltata din punct de vedere economic si politic, insa oamenii la noi se ajuta reciproc si se sustin...cu cine vorbesc eu oare?! tu nici o data nu o sa intelegibig grin

Cine ti-a spus tie ca nu sunt la liceu? Zina Maseluta? big grinTu nici macar nu ma stii ca sa iti poti face o parere despre mine.te-ai uitat in oglinda inainte sa scrii?big grin Limbajul nu conteaza pentru tine.insa conteaza pentru restul oamenilor... ceea ce arata ca esti indiferent de tot si te uiti doar la tine. Iti mai zic odata! Nu te crede ideal, te inseli...

Ai citit o intrebare de a ta care zice "Am nevoie de o colinda/urare".Bun,deci o fata care e la liceu se mai duce cu colindul.Bun,mai face si pe desteapta.Bun,eu am cu ce ma lauda iar ce am eu nu ai tu,iar ce ai tu,probabil ca eu am.Bun,nu ma cred ideal,sunt ideal.Bun,pe langa ca esti analfabeta,te bate si tastatura.Bun,faci multe cacofonii.Bun,si ziceai ca Romania e o tara mizerabila, dar mizerabila cu oameni gen tu care se cred prea buni decat sunt de fapt.Bun, acum du-te si vorbeste cu pestii sau ce mai faci tu.Sanatate si virtute, sa ai ce bea sa ai ce...lua(aolo spun despre sex iar tu te joci cu carnaciorii de mica, rusine mie).

La ce mentalitate ai, ma indoiesc ca te-ar angaja cineva, ai fost la un interviu in viata ta macar? Patetic e cel care zice "taci", te-am ranit cumva? Ai dreptate, adevarul doare, si te doare si pe tine momentan. Lauda de sine nu miroase a bine, ai auzit vreodata pe asta? Te lauzi cu fete, job, facultate si cine stie ce alte minciuni cand de fapt probabil nu ai nici una dintre astea. Vrei sa minti oamenii ca esti realizat, cand de fapt nu esti, ti-au murit laudatorii? Serios acum, nu este bine cum gandesti, iti lipseste personalitate, inteligenta si moralitate. Gandeste bine ce vrei de persoana vrei sa devii, caci nu e bine cum esti acum. Cine citeste ce ai scris tu stau si gandesc: "ce fata ar placea pe cineva ca asta?" Looku nu e totul, trebuie sa ai si ceva in cap, si in schimb tu... nu prea ai. Te mai iei si de fete mici, serios acum, mai vorbesti de mine ca sunt patetic.

Cum zicea Uzzy(de la bug mafia in caz ca nu stiai):Am combinatia devastatoare de forta, minte si cuvinte.Atat trebuie sa stii,bani am,fete am,facultate am, inteligenta am, tocmai de aia imi permit sa vorbesc asa cu tine.Eu am tot ce vreau pentru ca nu stau s-o ard la pc ca tine laughing. Trist pentru tine, bine pentru mine.Te pup, hai ca nu iti mai dau reply ca m-ai plictisit grav.

Eu o ard la PC, dar tu ce faci momentan? laughing Traiesti o viata falsa, o viata virtuala laudandu-te cu ce n-ai in realitate dar minti de ingheata apele aicia si cine mai stie unde. Viata in minciuna va sfarsi trist, iti permiti sa vorbesti asa nu pentru ca ai, ci sa te faci pe tine sa te simti mai bine, superior si "smecher", cand de fapt esti un golan de doi bani, imi dau seama dupa poza ta, dupa muzica care o asculti si dupa limbajul tau. Sa presupun ca esti si betiv si fumezi marijuana, corect? Deci ce viitor te asteapta, doar Dumnezeu stie.
Aaa, si sigur imi mai dai reply, tu nici macar nu ai contraatacat argumentele mele, pur si simplu zici cu totul altceva, irelevant si ilogic.

Uite ca ai ghicit.Chiar dau reply ca mi-a placut ca ai spus un gram de adevar in ce ai spus. Poza mea inseamna golan, ok.Dar golanul de mine face pe cei fraieri ca tine.Nici nu-ti dai seama ca daca te vad pe strada esti putin calcat pe cap, dar doar putinlaughing.
Eu nu fumez, nici nu beau.Aicea e epic fail ce ai spus.Si ti-am mai zis,am viitor, tu esti sigur ca il ai?
Tu ai numele de cocalar"dragosh" si un avatar cu un munte...Ce-mi da de inteles asta? Ca esti mai inteligent decat un munte? Bravo tie! Iti dau o diploma, dar mai intai sa ma sterg la fund cu ea.Te salut prietene:-H.

Ascultama atent. Faptul ca nu ne intelegem, ca la mine poate cuvintele sunt scrise diferit de cum stii tu, e din cauza ca traim in tari diferite, cu culturi diferite si limbi diferite. Poate ca stii ca R Moldova are de fapt 2 limbi de stat( L.Rusa si L. Romana) iar cuvintele rusesti combinate cu cele romanesti se numesc "rusisme". La noi aceste rusisme sunt folosite permanent de toata populatia, chiar si de profesorii de l.romana.Nu ai dreptul sa spui ca sunt analfabeta.Pur si simplu modul de a vorbi e diferit. Ceea ce priveste colinda...Eu cred ca ai invatat la liceu caci dupa spusele tale asa am inteles. Uite in ajunul sarbatorilor de iarna, se pregatesc asa numitele scenete de iarna ce se prezinta la toti invatatorii in forma de spectacol. Nu te supara insa esti putin tont. Suntem din tari vecine si ar trebui sa-ti dai si singur seama ca diferenta dintre aceste 2 tari e foarte mare...

Draga mea esti romanca? Daca da, atuncea invata romaneste corect.Nu conteaza ca e si rusa si romana.Si eu stiu aproape 4 limbi foarte bine si nu le incurc.Si scriu in mare parte si corect...Deci hai sa punem punct, ca e obositoare cearta asta inutila.

Dragul meu, mie nu-mi place cind mi se spuneca sunt romanca...pur si simplu am vrut sa-ti explic care-i treaba si de ce vorbesc romaneste 100%. eu 50% sunt romanca insa 50% sunt de nationalitate rusa, si eu cind doresc sa scriu ceva ma exprim mai greu. A ajuns la tine ideia?happy