Mai fata ce ai ) si daca se uita asta e logica barbatilor lasa-l sa se uite atata timp cat ine la tine nu inteleg problema
Pai daca se indragosteste de alta?
Pff ce sa zic. asa sunt baietii nu cred ca gasesti unul care sa nu se uite. incearca sa il faci si u putin gelos da nu exagera doar putin se vada si el cum e
Poate gaseste da sa fim sincer. cine nu s-ar uita dupa o fata care arata bine. acum serios
Frate, cand ai prietena, nu-ti mai arde sa te uiti dupa alta, fie ea si goala
Pff ti se pare. goala nu da macara daca arata bine tot te uiti. lasa-ma ca asa e barbatul. incearca. poate tu nu da uitate la prietenii tai sa vezi... sper ca nu esti pocait... nu ca am ceva cu religiile da no
mah, eu daca eram baiat si aveam pretena, nu ma uitam dupa altele da mno, fiecare cu gandirea lui...
Bine hai ca las dupa tine
finally
Daca erai baiat poate aveai un alt mod de gandire fata de cum ai acum fiind fata
Stai lin, cunosc destui baieti care sunt seriosi si nu-si permit sa priveasca dupa altele...nu toti sunt la fel, normal
- Ce încredere poţi avea tu într-un prieten cunoscut abia acum o oră? Mai ales într-un băiat! Tu nu ştii că încrederea ta nu se acordă nimănui niciodată din oficiu, că ea trebuie câştigată de cel în cauză?
Okay, okay, stai stai stai ca nu prea inteleg . Deci tu esti impreuna cu un tip pe care l`ai cunoscut acum 5 seri PE NET?! Si mai zici ca il iubesti?! ))) Da`mi voie sa rad. Ca sa fii impreuna cu cineva, 5 zile nu sunt de ajuns, daramite sa-l iubesti! Daca as fi citit doar prima parte as fi zis 'da, intr`adevar baietii sunt niste vanatori si indiferent de ce ar avea langa ei tot si`ar intoarce capetele dupa altele, nu ai de ce sa-ti faci griji, bla bla'. Dar nu! Aici e altceva. Eu nu zic sa-i dai papucii, zic doar sa fii atenta ca nu stii niciodata ce vrea sau ce ascunde, era de folos daca ziceai macar varsta lui. Ai grija ce faci...
Hmm...pai, poate vrea sa te supuna unui test. Te-ai gandit la asta? Eu as zice sa nu il intrebi direct : " De ce te uiti dupa alte fete?! " pentru ca cu gelozia asta, asa il vei indeparta.
Succes!
emiliancftepup întreabă: