| Antonima19 a întrebat:

AJUTOR URGENT
FUNDA + VOT
Acum cateva zile m`a sunat o colega la telefon. La telefon se auzea si ea si inca cineva. Mai pe seara eu intr`u pe facebook si intra la privat cu mine un baiat pe care doar odata la`m vazut. Atunci el imi zice ca cu el am vorbit la telefon si chestii ne-am imprietenit. Dupa cateva minute m`a eticheteaza pe mine si pe inca doua prietene la o melodie Loyal - Forme Adecvate. Adica ne-a dedicat`o si imi lasa mie comentriu ca ma roaga ceva sa ma duc la el la bloc. M`am dus. A fost fain si tot timpul pe facebook imi zice pup :*... deci ce crede`ti ma place?

Răspuns Câştigător
| PsihinG a răspuns:

Normal ca te place, din moment ce vrea sa fie prieten cu tine. Se vede de la o posta laughing)

6 răspunsuri:
| debarba a răspuns:

Aham
Normal

| diddiisify a răspuns:

Buna. Parerea mea este ca a incercat sa te cunoasca si sa fie deocamdata prieten cu tine. De ce am spus deocamdata? Deoarece el incearca mai intai sa iti arate ca te place dandu-ti apropouri iar intr-un moment cand nu te vei astepta iti va spune cu ajutorul diverselor texte ca te place si ca ar vrea sa fie cu tine. Daca se va intampla astfel nu ii spune imediat "DA!". Spune-i sa te lase un timp sa te mai gandesti la intrebarea lui. Lasa-l sa fiarba dar nu foarte mult deoarece s-ar putea sa se arda si sa ramai cu scrum. Sper ca te-am ajutat

| RetardedRacoons a răspuns:

Nu cred ca te place, e clar ca lumina zilei ca vrea sa-ti fure telefonul si sa-l vanda in targ la Vitan. Ai mare grija cu el ca te trezesti fara lucrurile de valoare din casa si o sa regreti.

| Antonima19 explică (pentru RetardedRacoons):

Ce raspunsuri da`i j uh

| RetardedRacoons a răspuns (pentru Antonima19):

Sper ca 19 ala din coada nickului nu are legatura cu varsta ta, ar fi trist sa fii analfabeta la 19 ani.

| micutzadarcool a răspuns (pentru RetardedRacoons):

Doamne am inceput sa rad cand am citit raspunsul tau. imi place