| AirCloud a întrebat:

Ajutorrr! Nu pot sa-mi dau seama daca o fata ma place. La inceput am vb cu o prietena buna de-a ei si mi-a spus ca ea(fata) ma crede dragut, apoi la un momentdat pe facebook, intr-un comm a fost rautacioasa. Si acum, se intampla foarte des, cand imi arunc privirea spre ea, ea sa se uite la mine, ca si cum as surprinde-o in timp ce ma priveste... Se intampla asta mai tot timpul, pe hol, uneori prin curtea scolii si. mai ales cand vine cu restul clasei ei la ora de engleza de la cls mea pentru winter festival. Dar, ma priveste de la distanta, cand este mai aproape, ca atunci cand ma intalnesc dimineata cu ea si o colega sa urcam la etaj, nici nu-si intoarce capul spre mine. Nu pot sa-mi dau seama daca ma place sau nu, pentru ca pare atat de indiferenta. As vorbi cu ea, dar pe facebook intra foarte rar si imi este rusine sa vorbesc cu ea face to face, mai ales daca habar n-am ce are in minte. Plzz ajutor, DAU FUNDAwinking

Răspuns Câştigător
| qpAbi a răspuns:

E o fata care isi ascunde sentimentele. smug Daca prietena ei a spus ca te crede dragut de ce nu o crezi? Sigur asteapta sa faci primii pasi. Poate ca te place mult si ii este rusine sa iti vorbeasca si isi ascunde sentimentele. Multe fete fac asta pentru ca le este frica de ce pot crede acel baiat. Intoarce privirea pentru ca nu vrea sa iti dai tu seama ca te place! Incearca sa stai mai mult pe langa ea si nu te lasa invins daca te respinge putin. Iao in brate daca ai ocazia! Succes:**

4 răspunsuri:
| JohnnyHelpsYou a răspuns:

Uite, obtine numarul ei de telefon si vb cu ea prin mesaje happy, cu indragostitu, nu prea ai cum sa fii sigur numa daca iti spune ea happy, ai grija sa nu exagerezi cu treaba asta happy, parerea mea e ca nu te place, poate doar ca prieten, oricum spor happy

| poftabuna a răspuns:

Fii direct! du-te la ea dai 2 palme si antreabo:ma placi sau nu ma placi?
in functie de raspuns treci la pasul urmator...

| AirCloud explică (pentru JohnnyHelpsYou):

Ok. Dar cum fac rost de nr ei? :/

| JohnnyHelpsYou a răspuns (pentru AirCloud):

Foarte simplu, il obtii de la prietena ei cea mai buna happy