| jony92 a întrebat:

Ajutttooorr TPU! Nici nu stiu de unde sa incep.Am mai postat ceva asemanator cu ce o sa va zic acum. E vorba de prietena
mea,eu o iubesc si as face orce pentru ea. Mi-a dat odata papuci, ne-am impacat am trecut cu vederea peste ca ea sa sarutat cu unu desi in timpul asta ea cica se gandea mereu la mine, am prins-o vorbind cu fostul pe mess foarte dragastosi amandoi nici cu mine nu vorbeste asa cum vorbea cu el (el e plecat in Grecia si acum imi zice ca e cel mai bun prieten al ei) m-a vrajit ca ar fi vrut sa o faca geloasa pe fosta lui i-am zis "alege ori o termini cu el si imi dai parola de la mes sau o termini cu mine ea imi zice ca nu are de ce sa aleaga ca nu a gresit cu nimic"dar degeaba. aseara a primit urmatorul mesaj de la el " cf urata mea, zi-mi si mie parola de conqistador. pupiciiii".Ca sa ne vedem numai eu vin cu ideea in urma cu 2-3 zile i-am zis ca ma duc pe la ea 10 min si ea imi zice "iar zici ca stai 10 min si stai mai mult" bineinteles ca nu m-am dus m-am suparat a vazut si acum vorbeste frumos cu mine. Maine plecam acasa (suntem la facultate in sibiu) si i-am zis ca sa mergem amadoi odata si mai ramnem in oras in valcea la un suc ceva, si ea imi zice ca nu are chef si ca iar comenteaza ai ei, ca ce nu sta tot timpul cu mine la sibiu.Pe mess abia vb cu ea seara si dupa ce ca schimbam 2 vorbe imi zice ca ii e somn,, tot timpul "vorbesc cu prietena mea cosmina" sau mai stiu eu cine pentru ca mie imi raspunde greu(nu mereu ce-i drept dar a inceput sa se intample din ce in ce mai des). Eu unul i-am zis ce ma supara ce ma deranjeaza si parca as vorbi cu pereti ca nu se schimba deloc se gandeste doar la ea face doar ce vrea ea. I-am lasat libertate (prieteni imi zic asta) fac ce vrea ea, adevarat ca sunt un tip gelos dar na, Chiar am nevoie de sfaturi ca nu stiu ce sa mai fac cum sa ma mai port cu ea ca sa o vad si eu aproape de mine ca se gandeste la noi doi nu doar la binele ei. Dau funa!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Asta nu e relatie,ceva a intervenit si ea e deja in alta parte...
Nu se bucura sa te vada,nu te cauta,nu are nevoie de tine,foarte urat.
Ca esti gelos,nu ajuta lucrurile.
Sfatul meu este sa ceri o "pauza".
E adevarat ca pauza este un cutit cu doua taisuri,va poate desparti de tot,dar poate si salva lucrurile,cand exista dragoste cu adevarat.
Timp de doua saptamani,n-o cauta,n-o suna,incearca sa dispari complet din viata ei si las-o in pace.
Daca te minte si e in alta parte,se va bucura de libertatea ei,nu va suferi si nu-i va pasa,ceea ce inseamna ca mai bine va despartiti.
Daca sufera,te cauta innebunita,se amaraste ca ati luat "pauza", atunci aveti sanse.
E bine sa gandesti matur.
De multe ori ne incapatanam sa ramanem intr-o dragoste care a murit din orgoliu, din obisnuinta sau din teama de a nu ramane singuri.
Dar, decat sa-ti mananci sufletul si sperantele intr-un chin, mai bine faci un pas inapoi din relatie si unul inainte in viata.
Imi pare rau.

6 răspunsuri:
| JulyStorm a răspuns:

Mergi mai departe si vezi-ti de viata ta!

| AndreiPiticu99 a răspuns:

Bai frate uito ca te inseala de mama focului si tu treci cu vederea

| eluar a răspuns:

E timpul sa te desaparti de ea, sigur nu te iubeste. Fii tare si da-i papucii ca o se ajunga la mai rau daca inca speri ca se va schimba.

| yezwerg a răspuns:

Complicata situatia.Nu sunt in stare sa o judec pe ea, deoarece nu o cunosc.Din cate ai spus tu, se comporta cu tine intr-un fel care nu iti place si exista 2 motive pentru care face asta:fie nu te iubeste indeajuns de mult, fie felul tau de a fi o face sa se comporte asa.Sunt dispus sa iti dau sfaturi mai utile, daca esti dispus sa vorbim pe mess pentru a-mi face o parere mai concreta.

| jony92 explică (pentru yezwerg):

Da cum sa nu poftim id ul meu aefg21

| jony92 explică:

Id de mess cine vrea sa ma ajute mai mult : aefg21