Asta nu e relatie,ceva a intervenit si ea e deja in alta parte...
Nu se bucura sa te vada,nu te cauta,nu are nevoie de tine,foarte urat.
Ca esti gelos,nu ajuta lucrurile.
Sfatul meu este sa ceri o "pauza".
E adevarat ca pauza este un cutit cu doua taisuri,va poate desparti de tot,dar poate si salva lucrurile,cand exista dragoste cu adevarat.
Timp de doua saptamani,n-o cauta,n-o suna,incearca sa dispari complet din viata ei si las-o in pace.
Daca te minte si e in alta parte,se va bucura de libertatea ei,nu va suferi si nu-i va pasa,ceea ce inseamna ca mai bine va despartiti.
Daca sufera,te cauta innebunita,se amaraste ca ati luat "pauza", atunci aveti sanse.
E bine sa gandesti matur.
De multe ori ne incapatanam sa ramanem intr-o dragoste care a murit din orgoliu, din obisnuinta sau din teama de a nu ramane singuri.
Dar, decat sa-ti mananci sufletul si sperantele intr-un chin, mai bine faci un pas inapoi din relatie si unul inainte in viata.
Imi pare rau.
Complicata situatia.Nu sunt in stare sa o judec pe ea, deoarece nu o cunosc.Din cate ai spus tu, se comporta cu tine intr-un fel care nu iti place si exista 2 motive pentru care face asta:fie nu te iubeste indeajuns de mult, fie felul tau de a fi o face sa se comporte asa.Sunt dispus sa iti dau sfaturi mai utile, daca esti dispus sa vorbim pe mess pentru a-mi face o parere mai concreta.
E timpul sa te desaparti de ea, sigur nu te iubeste. Fii tare si da-i papucii ca o se ajunga la mai rau daca inca speri ca se va schimba.