| Bia696 a întrebat:

Bună, am avut sex neprotejat (a ejaculat in mine)după doar 3 zile după începerea anticoncepționalelor Marvelon, normal trebuia 7 zile, cât la % șanse sunt să fi rămas gravidă?
Aștept răspunsuri urgent

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ai sanse mari sa ramai gravida DOAR daca erai in perioada fertila, deoarece anticonceptionalele au nevoie de cel putin 10 zile ca sa inceapa sa functioneze si sa te protejeze.

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Bia696 explică (pentru Avner):

Eu am întrebat cu totul altceva...

| glasulfilologului a răspuns (pentru Avner):

Ba da prost esti ma

Sincer iti mulțumesc!
De cand n am mai ras in halul asta de răspunsurile cuiva.
Crede ma ca se vede de pe luna, deci sunt 100% sigur, si nu sunt eu singurl care o spune, din ce am văzut?

Stimabile domn, la ce limbaj aveți si la ce răspunsuri dați, aveți nevoie de un tratament.
Eu va sugerez asa. Sa va ștergeți contul de TPU si sa uitați ca aveți dreptul de a deschide gura si de a "sfătui". Sau eventual sa va sinucideti pentru ca respirați aerul degeaba si aveți acel cap pe umeri ca sa nu va ploua in gat. laughing
Cu tot respectul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Avner):

Nu cred ca profesia pe care vrei sa o faci pe viitor are legătură cu viata ta sexuala. Sper, si chiar imi doresc sa contribui la închiderea contului tau.
Cand o sa ti se închidă vreau sa fiu prima persoana la care te gândeștiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Avner):

Ce o sa ma fac e strict probelma mea, chit ca ma fac cacanar sau gunoier.
Sincer chiar imi pare rau ca un adevărat bărbat ca tine nu oferă sfaturi la nivel mondial si isi pierde timpul aici. Meritați ceva mai bun stimabile domn, sa vorbiți in fata întregii galaxii

| Bia696 explică (pentru anonim_4396):

????