Inseamna ca pe la 12-13 ani o sa ne zici ca vrei sa iti incepi viata sexuala dar nu stii cum sa-i zici respectivului sau si mai grav, ca ai ramas insarcinata si nu stii ce sa faci
Sunt tare curioasa ce subiecte de discutie aveti voi in relatia asta extrem de serioasa...vezi-ti fetito de papusile tale si de scoala si lasa prostiile ca ai timp toata viata de asa ceva...o sa iti para tare rau mai tarziu treaba ta
Daca incepi de la varsta asta, o sa se inceapa sa se spuna despre tine ca esti usuratica si multi vor profita de tine. Daca incepi cu saruturile e foarte greu sa nu mergi mai departe.Pe urma te gandesti mereu la astfel de lucruri, iti pierzi libertatea, puritatea.E pacat de frumusetea si tineretea ta.
10 ani ?
Eu la 10 ani ma jucam v-ati ascunselea in parc
Bai frate,acum ne intrebi cum te saruti, peste o luna o sa ne intrebi de masturbare, si peste alte 2 luni o sa zici ca vrei sa faci sex cu asa zisul tau "prieten".
Hai frate, sa fim seriosi
Ii bagi limba in gura pana simti amigdalitele.Hai ce dracu nici nu ai iesit bine din pempars si iti traba prietenhalal Romanie...
Mai asteapta si tu pana la vreo 13-14 ani, tu nu ai cumva niste teme sau orice alte activitati de facut? In orice caz, ii bagi limba-n bot si el la fel, si tot va lingeti acolo.
PS: Sper ca nu vii peste 1 saptamana sa ne intrebi cum sa faceti "dragoste"
Fato eu zic sa iei o carte in mana si sa inveti nu te apuca tu la varsta asta sa ai iubit esti prea mica!
Eu te sfatuiesc sa lasi sarutatu si sa inveti ...ai timp de pwpici pe le 12-13-14 ani mai asteapta putin
La fața care o ai nimeni nu s-ar săruta cu tine dar in fine... osati spun o poveste reala : Deci eram la grădinița aveam vreo 4-3 ani mergeam la baie acolo mai era un baiat dela mine din clasa si el avea ca mine tot 4-3 ani apoiiiiiiiii PAC MA SĂRUTAT ACUM AM 10 ANI SI EL LA FEL SI ÎNCĂ SUNTEM ÎMPREUNA SFÂRȘIT! :3