| BiancaFetitzaDragutza a întrebat:

Am 10 ani si sunt din Calafat.Sunt indragostita in realitate de un baietel de 2 ani. Ce sa fac?

30 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Dragostea pentrufratiori nu-i interzisa la nici o virsta.

| zuzu a răspuns:

happy Si el te iubeste dar nu vrea sa.ti spunawinking... Hai buei fi serioasa.ai 10 anii! el are 2 raised eyebrows. tu gandesti?

| giuly a răspuns:

Bagă-ţi ace în ochi

| EvilThoughts a răspuns:

Tu esti ok cu capul sau...gandeste-te...copilul ala nici macar nu stie cum il cheama.cum sa stie daca vrea sa fie cu tine sau nu?

| LianaAna a răspuns (pentru EvilThoughts):

E mai destept decat ea laughing chiar daca nu stie cum il cheama

| EvilThoughts a răspuns (pentru LianaAna):

laughingcorectwinking

| xXx_6966 a răspuns:

Ma copile...du-te si te joaca cu papusile... nu stiam ca copi de 10 ani pot pune intrebari pe TPU big grinbig grinbig grin:d

| MishikiCrisy a răspuns:

Un lucru am de zis: esti mai nebuna ca nebunii!

| DracusorImpielitat a răspuns:

Copil tampit, lovit in cap cu securea. Iti dau un sfat: Go and FUCK yourself!

| Banannie a răspuns:

Credeam ca de justin bieber

| y7y7y7 a răspuns:

Am si eu o intrebare daca nu te superihappyam citit undeva un raspuns de-al tau cum ca tu te mastubezi de la 9 ani ...sunt curioasa ce te-a facut sa incepi de la varsta aceea? pentru ca cunosc pe cineva care face chestia asta de la 8 ani.si na am vrut s astiu tie de unde ti-a venit sa faci chestia asta?happy

| Aleqa a răspuns:

Sa iti dai o palma, daca nu te trezesti, iti recomand o programare la un psiholog.Esti atat de proasta, incat ma mir cum de ai scris corect.hee hee

| MeGustaaaaa a răspuns:

N-am inteles nimic...Esti indragostita de un baiat timp de 2 ani sau baiatul are 2 ani?laughing

Răspuns utilizator avertizat
| LianaAna a răspuns:

Asta se cheama pedofilie laughing)))

| dracute a răspuns (pentru LianaAna):

Adevarat se ca se cheama pedofilie rolling on the floor)))))))

| VladimirPutin a răspuns:

Tare

| alabalaportocalala a răspuns:

"poti sa-ti bagi p...a in ma.a nimeni nu o sa te opreasca!"laughing

| Bybyutzzzz a răspuns:

Ai 10 ani, nu prea poti sti ce este iubirea. In plus el are 2 ani nu stie nimic despre acest sentiment, cred ca doar il placi pentru e simpatic si nu ca baietii de 10 ani care se gandesc de pe acum la prostii...
Mai asteapta cel putin 1 an. O sa vezi ca o poate o sa gasesti un baiat mai apropiat de varsta ta. In plus nu e prea bine sa fii cu cei care sunt mult mai mici sau mai mari decat tine.
Un sfat: acum trebuie sa te gandesti la scoala
Totusi mult noroc in iubire in urmatorii ani!

| anonima20 a răspuns:

Asta ii pusa la misto.

| lore122 a răspuns:

Tu ori esti proasta, ori esti proasta?!

| Khushi a răspuns:

M-a impresionat povestea voastra. rolling on the floorrolling on the floor

| BunicuLuCristos a răspuns:

TROLOLOLOLOOLLOLOOLOLOLOLOLLOOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLololololololololololololololololololololololollolololloololloollololololoolollololoololololloloyeyeyyeyeyeyeeyyeyehohohohoooooohohohooolalalalalallaaaaaaaaaaaaa.

| Miru96 a răspuns:

Nu ea e proasta c-a intrebat. Sunteti voi prosti ca-i dati sfaturi rolling on the floor. Voi chiar nu v-ati dat seama ca-i pusa la misto? paramore1 a dat cel mai prostesc raspuns laughing, mai prostesc decat intrebarea.

| Phhh a răspuns:

Doamne laughing

| deeaddea a răspuns:

Ce sa faci? E uite ce-ti recomand.O programare la un psiholog, niste medicamente! Asta ti-ar trebui tie. UUuuuuu, pedofilo!

| puffarinaa a răspuns:

Imposibil. laughing

| Cosminnn91 a răspuns:

Fii mai explicita. Si tare astawinking poanta-i veche, prostu-i nou!

Răspuns utilizator avertizat
| didiDia a răspuns (pentru BiancaFetitzaDragutza):

Asteapta vreo 16 ani pana devine major ca sa puteti fi impreuna fara nici o problema.laughing