N-am inteles nimic...Esti indragostita de un baiat timp de 2 ani sau baiatul are 2 ani?
Tu esti ok cu capul sau...gandeste-te...copilul ala nici macar nu stie cum il cheama.cum sa stie daca vrea sa fie cu tine sau nu?
Asteapta vreo 16 ani pana devine major ca sa puteti fi impreuna fara nici o problema.
Si el te iubeste dar nu vrea sa.ti spuna... Hai buei fi serioasa.ai 10 anii! el are 2 . tu gandesti?
Ma copile...du-te si te joaca cu papusile... nu stiam ca copi de 10 ani pot pune intrebari pe TPU :d
TROLOLOLOLOOLLOLOOLOLOLOLOLLOOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLololololololololololololololololololololololollolololloololloollololololoolollololoololololloloyeyeyyeyeyeyeeyyeyehohohohoooooohohohooolalalalalallaaaaaaaaaaaaa.
Ai 10 ani, nu prea poti sti ce este iubirea. In plus el are 2 ani nu stie nimic despre acest sentiment, cred ca doar il placi pentru e simpatic si nu ca baietii de 10 ani care se gandesc de pe acum la prostii...
Mai asteapta cel putin 1 an. O sa vezi ca o poate o sa gasesti un baiat mai apropiat de varsta ta. In plus nu e prea bine sa fii cu cei care sunt mult mai mici sau mai mari decat tine.
Un sfat: acum trebuie sa te gandesti la scoala
Totusi mult noroc in iubire in urmatorii ani!
Ce sa faci? E uite ce-ti recomand.O programare la un psiholog, niste medicamente! Asta ti-ar trebui tie. UUuuuuu, pedofilo!
Nu ea e proasta c-a intrebat. Sunteti voi prosti ca-i dati sfaturi . Voi chiar nu v-ati dat seama ca-i pusa la misto? paramore1 a dat cel mai prostesc raspuns , mai prostesc decat intrebarea.
Sa iti dai o palma, daca nu te trezesti, iti recomand o programare la un psiholog.Esti atat de proasta, incat ma mir cum de ai scris corect.
Am si eu o intrebare daca nu te superiam citit undeva un raspuns de-al tau cum ca tu te mastubezi de la 9 ani ...sunt curioasa ce te-a facut sa incepi de la varsta aceea? pentru ca cunosc pe cineva care face chestia asta de la 8 ani.si na am vrut s astiu tie de unde ti-a venit sa faci chestia asta?
Copil tampit, lovit in cap cu securea. Iti dau un sfat: Go and FUCK yourself!