Cred ca te pripesti, tu nu ai varsta necesara pentru a avea un "iubit", cred ca nici nu intelegi de fapt ce inseamna acest lucru. Fiecare lucru are timpul lui si pentru iubit inca este mult, mult prea devereme.
Copilaria este minunata, ea trebuie traita si trebuie sa te bucuri de ea. Acum este perioada acumularii de cunostinte in domeniul scolar si tu trebuie sa te straduiesti sa ai note mari pentru ca atunci cand vei merge la liceu, mediile pe care le vei avea, vor avea o mare insemnatate pentru locul pe care vei vrea sa-l ocupi la un liceu bun din orasul tau. Sarutarile sunt periculoase pentru ca ele nu pot fi controlate si tu si baiatul cu care ai ajuns sa te saruti, puteti ajunge sa reactionati la stimulii produsi de sarut si atunci ai putea ajunge sa-ti pierzi copilaria, devenind "fara voie" adult, daca tu deja ai ciclul menstrual si atunci poti ramane insarcinata si iti vei comporomite tot viitorul. Nu stiu daca baiatul cu care te-ai sarutat este de aceiasi varsta cu tine sau mai mare, este minor ori major. In cazul in care este major si ajungeti sa aveti relatii sexuale atunci el poate ajunge la puscarie pentru "corupere de minore" deoarece acest lucru constituie o infractiune.
Cred ca ai vazut si tu, la stiri, la televizor ca sunt multe cazuri cand fetite de varsta ta ajung sa nasca copii si tu nu ai inca maturitatea necesara pentru a te angrena la asemenea obligatii.
Dragostea la aceasta varsta, nu cred ca este cunoscuta in adevaratul sens al cuvantului. Probabil ca acel baiat iti este simpatic, te intelegi bine cu el, poate iti place ca fizic dar nici tu nici el nu sunteti pregatiti pentru asa ceva.
Asculta sfatul nostru si poarta-te ca un copil, asa cum esti de fapt, vei avea timp sa te indragostesti atunci cand vei creste si cand te vei maturiza si vei putea sa discerni ce este bine si ce nu pentru tine. Incearca o discutie cu mama ta despre ce te preocupa, insa sa nu-i spui ca esti indragostita, pentru ca va face un soc, ea te crede o fetita mica si vrea sa te ocroteasca si sa te fereasca de tentatiile care ar putea sa-ti apara in cale, aceasta este o tentatie si nu te lasa prinsa de ea ca, nu este bine.
Trebuie sa-i spui baiatului care te-a sarutat ca, tu nu esti pregatita pentru acest lucru si daca vrea sa fiti prieteni, sa faceti activitati in comun, sa dezbateti probleme ce va preocupa pe amandoi dar nu cele de natura erotica sau sezuala si sa eviti sa fiti singuri pentru a ne se repeta gestul care te-a pus pe ganduri.
Eu ma bucur ca ti-ai dat singura seama ca ceva nu este in ordine si ai pus o asemenea intrebare. Esti pe cale cea buna si te rog asteapta, timpul dragostei inca n-a sosit pentru tine.
Iti doresc sanatate si sa stii ca nu esti singura, daca ai indoieli, intrebari, sa fii sincera si sa ni te adresezi, pentru a putea primi un sfat la momentul dorit. Sa cresti mare si sa fii fericita, insa de tine depinde daca iti vei urma destinul si vei contribui la formarea ta ca om responsabil si bun.
Buey nu inteleg de ce toti adultii ne cred niste copii nevinovati care trebuie sa aiba in cap doar scoala? si eu am tot 12 ani si sunt indragostita de 5 luni de un baiat cu 2 ani mai mare ca mine. da` el nu ma place...la varsta asta trebuie sa te ti si de scoala da e normal sa ai un uibit.insa ar fi bine mai intai sal cunosti indeajuns incat sa-ti dai seama daca de iubeste cu adev sau daca vrea doar sa faca misto de tine
Ei bine.sincera sa fiu si eu fac 12 ani peste foarte putin timp chiar 2 saptamani...si in urma cu ceva timp am avut un iubit care s`a tinut de mine 2 luni, a incercat sa ma vrajeasca si i`a reusit.problema a fost ca eu sunt a 5 iar el a 8.relatia noastra a mers bine timp de 2 saptamani si ceva. dar nu prea a mai continuat asa bine. el era obisnuit sa fie liber si se mai apropia si de altele insa nu le facea nimic. dar acest lucru ma facea geloasa si ne-am despartit, eu am suferit mult in urma asta chiar daca eu am facut ultimul pas si i-am pus capat relatiei.am simtit ca nu mai pot continua asa. el intr-adevar a tinut la mine si dupa ce ne-am despartit tot mai ma cauta la telefon si vorbea cu mine la scoala, ma lua in brate si alte chestii, dar eu mereu il respingeam ca sa nu imi fac rau.In vacanta de iarna el ma tot suna sa vorbeasca cu mine.petreceam ceva timp vorbind cu el chiar si o ora. Intr`o zi din vacanta cand vorbeam cu el la telefon i-am inchis ca aveam putina treaba, si primesc un mesaj de la el daca as vrea sa ne impacam.Am stat pe ganduri ceva timp si am realizat ca ar fi bine sa-l refuz.asa am si facut.cu toate ca acum inca ma mai gandesc la el, si inca il iubesc, nu mai pot sta cu el si te sfatuiesc sa faci ce`ti sune inima, si doar daca il iubesti cu adevarat
Si eu mam intragostit de multeeeeeee ori in viata dar nu stiu ce sa fac poate vrei sa ne sfatuim amandoi? mesul meu e smiley_coss
Chiar daca sunt la fel de mica ca tine si am simtit si eu acelasi lucru am ascultata sfatul fetelor si baietilor mai mari sa stii ca mi-a mers foarte bine si am facut exact cum a scris mariana in comntariu... Dar eu nu am ajuns la niciun sarut... Te rog frumos sa asculti sfaturile celorlalti mai mari care iti vor binele! La revedere!
Frate,daca fata vrea sa aiba un iubit treba ei, mai ales ca v.a zis sa nu o innebuniti cu tot felul de prostii ex:esti prea mica bla bla blade ex, daca fata ar fi vrut sa faca sex putea face.nu e treaba tuturorsi eu am 12 ani, si am avut peste 30 de iubiti de la 10 ani incoacechestia e ca ii schimbam ca pe sosete)))
DE CE NU, SI EU SUNT INDRAGOSTITA, AM ACEIASI VARSTA CA A TA 12 ANI. VREI SA MAI VORBIM SI SA NE MAI CUNOASTEM, PT.MAI MULTE SFATURI?
ITI DAU ADRESA MEA DE E-MAIL:pasc.bianca7@gmail.com.
TE ROG SA-MI TRIMITI O INVITATIE.
Un pupic pe obraz este OK... dar un sarut mi se pare cam mult la varsta asta... poate mai la anul`...si eu am avut un iubit la 12 ani... dar nu am exagerat... dar iti mai spun ca un pupic pe obraz este in regula:*
Sh eu am 12 ani...sh nu cred ca e ceva rau sa ai un/o prieten/a dar depinde te tine. daca te intelegi cu el cred ca totul e ok
Draga si eu am patit la fel si stiu cum te simti.eu am 11 jumate si el are 20 de ani. ce sa fac?
Remusopen întreabă: