Pai in primul si in primul rand corpul unei fete de 12 ani nu este pregatit pentru asa ceva... Eu nu am experimentat acest lucru (si eu am 12) dar m-am interesat din anumite site-uri despre pubertate, sex etc pe care mi le-a aratat mama ca s nu ma speriu in caz ca o sa ma trezesc patata sa alte chestii pe care le experimentam in aceasta perioada si de acolo am inteles ca daca nu ti-a venit menstruati inainte de prima data cand ai facut sex atunci organismul, dupa scurt timp o sa reactioneze prin sangerari...
Sper ca te-am ajutat...
Doamne feri...Ce fiinte...:O
Ma ia greata:-&
la 12 ani...vai de viata ta care va urma.succes:*
Du'te draq pe centura curvoo,sa rada toata lumea de tine,sa te arate cu degetu, sa te barfeasca babele la coltul caselor, asta meriti! săcs iti trebuia?! si dupa 2 zile vii aici la TPU si zici "m'a parasit iubitu', copil naiv ce esti!
F.ck off TROLL! Bai grasane, ia mars de la calculator si nu te mai da copila de doispe ani! gaseste-ti o activitate mai putin stupida si mai mult utila!
Moaaama cum sa-ti incepi viata sexuala la 12 ani?) pai peste 1 an sau 2 presimt ca o sa ai copii.si mama ta ) la 10 ani?) e si asta ceva
Pai bai copilito nu mai esti copil nu stiu cum i-a incaput p*** aluia in c*** tau fiinto esti...doamne copilo cata minte ai putut sa ai tu nu ai tata? cica mama mie ca o sora doamne cati ani o fi avand ala frate cine stie
Inseamna ca traiesti in satra tiganco ca numai astia se foot de la varste fragede tampito
Mai,se vede ca esti copilita. La 12 ani eu stateam cu gasca si ne jucam sticluta cu otrava baii.
Si cand ma gandesc ca prietena mea cea mai buna are aproape 19 ani si nici macar nu a avut un prieten...ce sa mai comentez
Uite aici de ce copilaria e frumoasa si nu e bine so distrugi (asta daca intelegi engleza) http://www.youtube.com/watch?v=McRgkE_vgjU
Bună.
12 ani? Mai bine nu mai scriu nimic, ţi-au ţinut predică deja ceilalţi.
Pa, pa.
O pistoica de seama lu fratemiu se culca cu prietenasu
EPIC
pai ma "femeie" ala cat are 9 8 ani?
Totusi la 12 ani? Si unde ati facut-o in garaj...numara pana la 50 inainte sa faci ceva.
Auzi prietenu ala al tau cum l-ai intalnit cum v-ati bagat in pat? sa fim seriosi ce educatie mai e si aia? o TAMPIT ROMANIA FRATELE MEU
!
Sal.all mai documentati-va va rog toti astia care spun ca nu are corpul pregatit, cea mai tanara mamica din lume avea 5 ani si 7 luni.si intrebarea asta a fost pusa asa de plictiseala cred ca.
Woow serios? 12 ani? mai fata u nici nu te-ai dezvoltat complet si iti trebuie ****? sa fim seriosi pai normal ca te doare in loc sa te joci cu papusile sh alte chesti de varsta ta u te joci prin patu lu gagikatu maime poimaine o sa te vedem cu plozii dupa tine eu una sunt mai mare decat tine si nu ma gandesc la asa ceva [ am aproape 16 ] cel mai grav lucru care l-ai putea face la varsta ta e sa ai vreo 2 gagici dar nici asta nu e indicat eu zic sa lasi activitatile astea sh sa te pui cu burta pe carte ai timp sh de astea cand mai cresti bafta!
Taceti ma din gura oameni prosti ce sunteti. este treaba ei.a vrut sa faca asta asta a facut si gata no mai faceti in toate felurile.inf ...asculta te doare pentru ca ai inceput de la o varsta foarte frageda la 12 ani nu e bine de loc si ai grija sa nu ai vreo boala ceva...
Copilito, lasa aventurile si vezi-ti de scoala. Nu te supara da nu stiu ce are maicata in cap. 10 ani?! WTF?!
Nu stiu daca sunteti intregi, niciuna
Doamne da-ne minte.