| copilita1919 a întrebat:

Am 12 ani, si m-am culcat cu prietenul meu prima oara acum o luna. Am sangerat 10 minute, dar acum, cand facem sex ma doare mult. De ce poate fi asta?

76 răspunsuri:
| Vanesucu a răspuns:

Pai in primul si in primul rand corpul unei fete de 12 ani nu este pregatit pentru asa ceva... Eu nu am experimentat acest lucru (si eu am 12) dar m-am interesat din anumite site-uri despre pubertate, sex etc pe care mi le-a aratat mama ca s nu ma speriu in caz ca o sa ma trezesc patata sa alte chestii pe care le experimentam in aceasta perioada si de acolo am inteles ca daca nu ti-a venit menstruati inainte de prima data cand ai facut sex atunci organismul, dupa scurt timp o sa reactioneze prin sangerari...
Sper ca te-am ajutat...

| timeea7 a răspuns:

Doamne feri...Ce fiinte...:O

Ma ia greata:-&
la 12 ani...vai de viata ta care va urma.succes:*

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Du'te draq pe centura curvoo,sa rada toata lumea de tine,sa te arate cu degetu, sa te barfeasca babele la coltul caselor, asta meriti! săcs iti trebuia?! si dupa 2 zile vii aici la TPU si zici "m'a parasit iubitu', copil naiv ce esti!

| KatAcestUtilizatorNuMaiEPeTPUxD a răspuns:

F.ck off TROLL! Bai grasane, ia mars de la calculator si nu te mai da copila de doispe ani! gaseste-ti o activitate mai putin stupida si mai mult utila!

| Eli_7365 a răspuns:

Moaaama cum sa-ti incepi viata sexuala la 12 ani?rolling on the floor) pai peste 1 an sau 2 presimt ca o sa ai copii.si mama ta laughing) la 10 ani?rolling on the floor) e si asta ceva

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Alt fan J. Bieber care se plictiseste.

| biu_9628 a răspuns:

Pai bai copilito nu mai esti copil nu stiu cum i-a incaput p*** aluia in c*** tau fiinto esti...doamne copilo cata minte ai putut sa ai tu nu ai tata? cica mama mie ca o sora laughing doamne cati ani o fi avand ala frate cine stielaughing

| bogdan14_5722 a răspuns:

Inseamna ca traiesti in satra tiganco ca numai astia se foot de la varste fragede tampito

| rOckx3 a răspuns:

Mai,se vede ca esti copilita. La 12 ani eu stateam cu gasca si ne jucam sticluta cu otrava baii.

| Morenna10 a răspuns:

Si cand ma gandesc ca prietena mea cea mai buna are aproape 19 ani si nici macar nu a avut un prieten...ce sa mai comentezlaughing

| HISTORY_5103 a răspuns:

Nu suport intrebarile astea.

Răspuns utilizator avertizat
| kamikaze325 a răspuns:

Uite aici de ce copilaria e frumoasa si nu e bine so distrugi (asta daca intelegi engleza) http://www.youtube.com/watch?v=McRgkE_vgjU

| Sofiaღ a răspuns:

Bună.
12 ani? Mai bine nu mai scriu nimic, ţi-au ţinut predică deja ceilalţi.
Pa, pa.

| MrSpooky a răspuns:

O pistoica de seama lu fratemiu se culca cu prietenasu
EPIC
pai ma "femeie" ala cat are 9 8 ani?

| RalluOfr a răspuns:

Totusi la 12 ani? Si unde ati facut-o in garaj...numara pana la 50 inainte sa faci ceva.

| NikoPortokala a răspuns:

Auzi prietenu ala al tau cum l-ai intalnit cum v-ati bagat in pat?laughing sa fim seriosi ce educatie mai e si aia? rolling on the floor o TAMPIT ROMANIA FRATELE MEU
!

| bibitza_7911 a răspuns:

Se vede cu cine semeni

| nextlevel999 a răspuns:

Sal.all mai documentati-va va rog toti astia care spun ca nu are corpul pregatit, cea mai tanara mamica din lume avea 5 ani si 7 luni.si intrebarea asta a fost pusa asa de plictiseala laughingcred ca.

| BandOfHorses a răspuns:

To venit ciclu la prima relatielaughingrolling on the floor

| DoarEu21 a răspuns:

Woow serios? 12 ani? mai fata u nici nu te-ai dezvoltat complet si iti trebuie ****? sa fim seriosi pai normal ca te doare in loc sa te joci cu papusile sh alte chesti de varsta ta u te joci prin patu lu gagikatu maime poimaine o sa te vedem cu plozii dupa tine eu una sunt mai mare decat tine si nu ma gandesc la asa ceva [ am aproape 16 ] cel mai grav lucru care l-ai putea face la varsta ta e sa ai vreo 2 gagici dar nici asta nu e indicat eu zic sa lasi activitatile astea sh sa te pui cu burta pe carte ai timp sh de astea cand mai cresti bafta!

| alexvegas a răspuns:

Taceti ma din gura oameni prosti ce sunteti. este treaba ei.a vrut sa faca asta asta a facut si gata no mai faceti in toate felurile.inf ...asculta te doare pentru ca ai inceput de la o varsta foarte frageda la 12 ani nu e bine de loc si ai grija sa nu ai vreo boala ceva...

| Smile_3473 a răspuns:

Poate pentru ca ai 12 ani?

| AlexaMaria090997 a răspuns:

Doamne! la 12 ani.:O:O:O. fetit'o centura te asteapta.rolling on the floor.

| corby01 a răspuns:

Ca esti o curva mai mica!

| Prastie_3754 a răspuns:

Chiar?

| VacutzaRoscata a răspuns:

Little bit**

| BgDc a răspuns:

Copilito, lasa aventurile si vezi-ti de scoala. Nu te supara da nu stiu ce are maicata in cap. 10 ani?! WTF?!
Nu stiu daca sunteti intregi, niciuna laughing
Doamne da-ne minte.

| medeea_9637 a răspuns:

... am ramas blocata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca mama ta te-a invatat si despre cancerul de col uterin la care ai risc crescut daca intretii relatii sexuale pana in 17 ani, nu?

Mori, scumpi!