| copilita1919 a întrebat:

Am 12 ani, si m-am culcat cu prietenul meu prima oara acum o luna. Am sangerat 10 minute, dar acum, cand facem sex ma doare mult. De ce poate fi asta?

76 răspunsuri:
| BOOBZen a răspuns:

Doamne,la 12 ani! Fara suparare,dar nu este normal,ti-ai distrus copilaria,mai ales ca daca te trezesti ca ai ramas insarcinata! In felul asta iti distrugi viata si vei avea temeri si sphific! Doamne ce au ajuns unii copii(unii, nu inseamna ca toti), eu am 11-12 ani si mama mea mi-a explicat toate aceste lucruri, si eu am ascultat-o si nu mi-am facut de cap, dar chiar daca nu mi-ar fi spus nu as facea asemenea lucruri.Deci trebuie sa te opresti,este periculos ce faci,bineinteles ca nu sunt exeperta in lucruri deaste fiindca nu fac asemenea lucruri,dar ideea este ca te doare fiindca e logic, esti prea tanara! Opreste-te pana nu iti distrugi de tot viata! Mai ales daca vei face sex in timp ce ai menstruatie, fiindca ramai insarcinata si iti distrugi copilaria!

| dana_4375 a răspuns:

Dhoamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:O

| Oxanna a răspuns:

Baa copile cretine reveniti`va la 12 ani, eu ieseam afara cu patura si ma jucam cu papusile, si faceam mancare din nisip si frunze...atat: stateam si imbracam si dezbracam papusi.ce sex ma? apoi la 18 ani nu mai faci majorat, mergi la prima zi de scoala alu fii-ta...du`te ma joaca`te cu papusile. vad ca si tu si mata sunteti tare interesante.sa nu zic curvewinking

| Anaa_6343 a răspuns:

Cum sa facii ma de la 12 aniistraight face.
Pff si eu am 13`hee hee, dar nu mi-a trecut niciodata prin cap sa fac de la varsta astaa 8-).
Frate pune mana si invata sa iti faci un viitor.alfel ce o sa ajungi, daca ai inceput viata sexuala de la varsta asta!? cand vei avea vreo 14-15 anii daca nu si de acum o sa auzii ceva in gen : " uite curva "! Itii place? si in legatura cu mama ta e treaba ei ce a facut tu nu trebuie sa faci ca ea, dar stii cum e proverbu alaa!

| Bianca_5561 a răspuns:

rolling on the floor) buna asta!

| ady_3580 a răspuns:

Sa faci sex la farsta asta laughing) 12 ani... nu stiu cum ai vrut tu sa faci sex laughing eu am 10 si n-am facut laughing) si nici nu voi face

| Drei a răspuns:

Ar trebui sa te consolez sau asa ceva, dar n-am chef, o sa te doara pana la memopauza dupa nu o sa te mai doara teoreticlaughing)

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

Soroooo! ai grija fata ca o sa risti ca nu mai poti fcae copii doamne FRESTE dane doamne scoli ca prosti avem destui, si eu am 14 ani o vastra frageda dar nu ma gandesc nici la prietena naibii dapoi la sex sa va fie rusine curve ordinare

| alinaiiiioana a răspuns:

Of iubita eu zic asa fa sex dai cu sexu cat mai mult sex iubita sex cat incape:* ca sa nu te mai doara mult mult sex.thinking orice ai singura ta reteta e sex mult mult sexwinking ah si iubita priveste partea buna prostitutia e o meserie care ti se potriveste manusa si iti si place...mai scoti si bani hai ca e tentant nu? pup iubita :*

| MasyNNNN1 a răspuns:

Esti ceapa?

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Singur sfat! NU VA MAI SPUNETI VARSTA LA ASTFEL DE INTREBARI! Toti n-au ce face si repeta acelasi lucru la infinit. Daca eu trebuit la 12 ani ce sa-i faci. Nu ii sa zic, adecvat, da decat virgina pana la 18-20 ani...

| LadyNaty a răspuns:

Draga mea, eu am 14 ani.Si crede-ma.Nu faci bine spunandu-le lor asta.Pentru ca ei nu te vor ajuta! Te vor critica! Asta e Romania! Deci, asta e foarte normal.Esti mica si ai inceput devreme.Se va duce cu timpul durerea, dar te rog stiu ca nu vei lua in seama, dar renunta la baiatul asta! Probabil te iubeste! Dar nu cred ca ai bani sa dai pe pastile de a doua zi si eu mai stiu ce prostii.Ca sa iti raspund la intrebarea ta. uite tu esti foarte stramta si te doare pentru ca abia ai inceput.Si daca ai sangerat 10 minute inseamna k tia rupt himenul...Adica nu mai esti virgina.Ai sa regreti asta mai tarziu.Acum cat poti face ceva.E bine sa faci.Renunta la el, concetreaza-te pe invatatura o sa vina momentul la care o sa vrei liceu bun si o sa iti aduci aminte cum ai pus baietii pe primul loc.Eu iti urez succes.Ai grija de tinehappy!

Răspuns utilizator avertizat
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Morenna10):

Cand te intalnesti cu ea sa-i spui ce ai scris despre ea aici si sa te astepti la o pama cu lopata happy Cum frate sa ai 19 ani sa nu ai 1 prieten, dao dracu si cele mai uratele au ma, ori e o teoloaga de aia cu mintean carti numa ori prostita de parinti ori needucata de voi prietenii. La 19 ani nici no avut prieten, altele se satura de carnat pana la varsta aia happy pfoa frate laughing N-as mai merge acas a, as umbla tot satu/orasu sa cauti 1 : Mai mare rusinea la lume, sa no faci pan la varsta aia, daramite sa nu ai 1 prieten happy My god... si tu inca o apropi lumea asta, distruge mintile la fetili noastre... bine ca is 3 pe cap de baiat, avem de unde alege happy

| Morenna10 a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Singura minte distrusa e a ta.Nu cunosti...nu critica. Poate ar trebui sa te intrebi de ce nu a vrut sa aiba prieten frate.Nu toti au timp sa iasa din casa, sa mearga prin cluburi.Altii, ca ea, trebuie sa aiba grija de casa, sa lucreze, sa faca menajul, si intre timp sa mearga si la scoala.Asa ca du-te drogheaza-te frate, ca bubui de prostie, iti fac cadou o funie sa te spanzuri

| AleMatei2000 a răspuns:

Atunci intreab.o pe mamă-ta dacă tot te ajută la subiectul asta.