| copilita1919 a întrebat:

Am 12 ani, si m-am culcat cu prietenul meu prima oara acum o luna. Am sangerat 10 minute, dar acum, cand facem sex ma doare mult. De ce poate fi asta?

74 răspunsuri:
| Mariaaa6081 a răspuns:

Tu chiar ai 12 ani? :O Vorbesti serios? ai grija sa nu pui nume sau poza cu iubitelu` tau... (banuiesc ca el e mai mare raised eyebrows ) ca il bagi la corupere de minori la mititica si nu o sa mai aveti parte de aventuri. Gandeste`te si tu la varsta ta, copilawinking

| nextlevel999 a răspuns:

Sal.all mai documentati-va va rog toti astia care spun ca nu are corpul pregatit, cea mai tanara mamica din lume avea 5 ani si 7 luni.si intrebarea asta a fost pusa asa de plictiseala laughingcred ca.

| A3tius a răspuns:

laughing Uite ce face Lumea la 12 ani, uite, sa ne facem ca sunt ghicitor si-ti prevestesc viitorul. Vad:
1) Ceea ce zice Wildthing e total adevarat
2) O sa ajungi fie pe cantura fie intr-un bordel
3) La 14-16 ani o sa ai deja vreo 3-4 copii.
Ce rezulta? Uite: ti-o spun pe limba tarfelor ( singura pe care o pricepi) Da-l in p*** de prieten. Mai bine te F*** pana mori: scapa tara de o curva!

| MrSpooky a răspuns:

O pistoica de seama lu fratemiu se culca cu prietenasu
EPIC
pai ma "femeie" ala cat are 9 8 ani?

| BOOBZen a răspuns:

Doamne,la 12 ani! Fara suparare,dar nu este normal,ti-ai distrus copilaria,mai ales ca daca te trezesti ca ai ramas insarcinata! In felul asta iti distrugi viata si vei avea temeri si sphific! Doamne ce au ajuns unii copii(unii, nu inseamna ca toti), eu am 11-12 ani si mama mea mi-a explicat toate aceste lucruri, si eu am ascultat-o si nu mi-am facut de cap, dar chiar daca nu mi-ar fi spus nu as facea asemenea lucruri.Deci trebuie sa te opresti,este periculos ce faci,bineinteles ca nu sunt exeperta in lucruri deaste fiindca nu fac asemenea lucruri,dar ideea este ca te doare fiindca e logic, esti prea tanara! Opreste-te pana nu iti distrugi de tot viata! Mai ales daca vei face sex in timp ce ai menstruatie, fiindca ramai insarcinata si iti distrugi copilaria!

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Alt fan J. Bieber care se plictiseste.

| timeea7 a răspuns:

Doamne feri...Ce fiinte...:O

Ma ia greata:-&
la 12 ani...vai de viata ta care va urma.succes:*

| Saraaaa_6669 a răspuns:

La 12 ani inca ma jucam cu papusile, la 12 ani mie mama nu-mi facea educatie sexuala, stateam si ieseam cu vecinele si ma jucam de-a v-ati ascunselea si nu stiam ce e ala barbat, ma mai plimbam cu bicicletele cu toti cei de pe strada, 2-3 baieti si restul fete. Eu n-am avut nici WiFi, nici internet, eu ma duceam acasa cand se aprindeau luminile si mama nu ma suna pe mobil, ci ma striga de pe geam: Vino acasa! Eu n-am avut geluri antibacteriene, ma jucam prin frunze si noroi si n-am avut nici o boala incurabila si nimeni nu mi-a zis nimic. Ce-s cu copiii din ziua de azi?

| Oxanna a răspuns:

Baa copile cretine reveniti`va la 12 ani, eu ieseam afara cu patura si ma jucam cu papusile, si faceam mancare din nisip si frunze...atat: stateam si imbracam si dezbracam papusi.ce sex ma? apoi la 18 ani nu mai faci majorat, mergi la prima zi de scoala alu fii-ta...du`te ma joaca`te cu papusile. vad ca si tu si mata sunteti tare interesante.sa nu zic curvewinking

| bogdan14_5722 a răspuns:

Inseamna ca traiesti in satra tiganco ca numai astia se foot de la varste fragede tampito

| rOckx3 a răspuns:

Mai,se vede ca esti copilita. La 12 ani eu stateam cu gasca si ne jucam sticluta cu otrava baii.

| MasyNNNN1 a răspuns:

Esti ceapa?

| Sofiaღ a răspuns:

Bună.
12 ani? Mai bine nu mai scriu nimic, ţi-au ţinut predică deja ceilalţi.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ce a ajuns lumea in ziua de azi. daca de la 12 ani faci asta nu te vad bine straight face eu naibii la 12 ani nici nu stiam bine ce-i ala sex, nici nu imi trecea prin minte asa ceva. si si acum am 19 ani si inca nu am facut'o si sunt o fata normala ca oricare alta numai ca am niste principii de aia a ajuns lumea in halul asta si sunt atatia copii abandonati din cauza persoanelor ca tinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca mama ta te-a invatat si despre cancerul de col uterin la care ai risc crescut daca intretii relatii sexuale pana in 17 ani, nu?

Mori, scumpi!

| Wladutz a răspuns:

De prostie^^

| BandOfHorses a răspuns:

To venit ciclu la prima relatielaughingrolling on the floor

| ady_3580 a răspuns:

Sa faci sex la farsta asta laughing) 12 ani... nu stiu cum ai vrut tu sa faci sex laughing eu am 10 si n-am facut laughing) si nici nu voi face

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Smile_3473 a răspuns:

Poate pentru ca ai 12 ani?

| biu_9628 a răspuns:

Pai bai copilito nu mai esti copil nu stiu cum i-a incaput p*** aluia in c*** tau fiinto esti...doamne copilo cata minte ai putut sa ai tu nu ai tata? cica mama mie ca o sora laughing doamne cati ani o fi avand ala frate cine stielaughing

| bibitza_7911 a răspuns:

Se vede cu cine semeni

| Anaa_6343 a răspuns:

Cum sa facii ma de la 12 aniistraight face.
Pff si eu am 13`hee hee, dar nu mi-a trecut niciodata prin cap sa fac de la varsta astaa 8-).
Frate pune mana si invata sa iti faci un viitor.alfel ce o sa ajungi, daca ai inceput viata sexuala de la varsta asta!? cand vei avea vreo 14-15 anii daca nu si de acum o sa auzii ceva in gen : " uite curva "! Itii place? si in legatura cu mama ta e treaba ei ce a facut tu nu trebuie sa faci ca ea, dar stii cum e proverbu alaa!

| RalluOfr a răspuns:

Totusi la 12 ani? Si unde ati facut-o in garaj...numara pana la 50 inainte sa faci ceva.

| Eli_7365 a răspuns:

Moaaama cum sa-ti incepi viata sexuala la 12 ani?rolling on the floor) pai peste 1 an sau 2 presimt ca o sa ai copii.si mama ta laughing) la 10 ani?rolling on the floor) e si asta ceva

| AlexaMaria090997 a răspuns:

Doamne! la 12 ani.:O:O:O. fetit'o centura te asteapta.rolling on the floor.

| BgDc a răspuns:

Copilito, lasa aventurile si vezi-ti de scoala. Nu te supara da nu stiu ce are maicata in cap. 10 ani?! WTF?!
Nu stiu daca sunteti intregi, niciuna laughing
Doamne da-ne minte.

| corby01 a răspuns:

Ca esti o curva mai mica!

| alexvegas a răspuns:

Taceti ma din gura oameni prosti ce sunteti. este treaba ei.a vrut sa faca asta asta a facut si gata no mai faceti in toate felurile.inf ...asculta te doare pentru ca ai inceput de la o varsta foarte frageda la 12 ani nu e bine de loc si ai grija sa nu ai vreo boala ceva...