Auzi prietenu ala al tau cum l-ai intalnit cum v-ati bagat in pat? sa fim seriosi ce educatie mai e si aia? o TAMPIT ROMANIA FRATELE MEU
!
Woow serios? 12 ani? mai fata u nici nu te-ai dezvoltat complet si iti trebuie ****? sa fim seriosi pai normal ca te doare in loc sa te joci cu papusile sh alte chesti de varsta ta u te joci prin patu lu gagikatu maime poimaine o sa te vedem cu plozii dupa tine eu una sunt mai mare decat tine si nu ma gandesc la asa ceva [ am aproape 16 ] cel mai grav lucru care l-ai putea face la varsta ta e sa ai vreo 2 gagici dar nici asta nu e indicat eu zic sa lasi activitatile astea sh sa te pui cu burta pe carte ai timp sh de astea cand mai cresti bafta!
Doamne ce fata cica masa e mai mare cu 14 ani decat ea.BAAAA cumparativa o viata ...lol.Eu cred ca lumea asta e nebuna cum dracu sa o faci de la 12 ani...
Eu chiar am 12 ani, dar vad ca nici unul nu mi-a raspuns la intrebare, de ce ma doare?
Si nu cred ca am inceput la o varsta frageda din moment ce mama a inceput relatiile ei la 10 ani... Diferenta de ani intre mama mea si mine este de 14 ani, este ca o sora pentru mine, si m-a ajutat la subiectul asta mult de tot, m-a invatat de toate, deci sa nu ma tratati ca pe o copila.
Corpul meu este super dezvoltat, am cupa D si nu mi-ai vazut organul sexual...
Raspundeti va rog!
Inseamna ca nu te duce capu' nici ciclu nu ai da iti vine sa faci sex + nu cred ca mama ta a facut sex la 10 ani)))))) hai ma lasi du-te si intreab'o pe ea nu pune intrebari stupide aici
Ar trebui sa te consolez sau asa ceva, dar n-am chef, o sa te doara pana la memopauza dupa nu o sa te mai doara teoretic)