E ok. In rândul adulților, există și diferente de 5 ani, chiar și mai mult.
Sfaturi: bucură-te cat de mult poți de această relație, o sa îți amintești de ea cândva.
Da, e ok. Am o parere buna, e normal. Totul vine de la sine, insa iti dau un sfat pentru ca si eu am avut o prietena si ne-am despartit dupa mult timp impreuna, nu are rost sa pui suflet in relatiile copilaresti, sunt doar pentru "a experimenta"?
Ți-am mai răspuns la o postare neștiind ce vârstă aveți. Nu, nu este normală. Sunteti copii, aveti toată viața inainte. Vedeți-vă de scoală si de alte activități specifice vârstei!
Ooo! Ce rau fac acesti copii: ca se iubesc, ca incep sa perceapa si sa descopere tainele iubirii. Ei trebuie sa invete, trebuie sa se pregateasca de viitor.
Cand o sa ajunga la liceu o sa aiba si mai mult de invatat, asa ca trebuie sa lase iubirea deoparte.
Apoi vine facultatea, trebuie sa iti faci o cariera ca sa razbesti in viata. Ce sa faci cu iubirea, care mai mult te incurca.
Apoi te angajezi (daca gasesti un job) si trebuie sa muncesti ca altfel patronul te da afara. Faci ore suplimentare, esti obosit cand ajungi acasa. Iubire iti mai trebuie.
Si incet, incet imbatranesti si-ti dai seama ca nu ai avut timp de iubire. Dar ai timp la pensie, daca o apuci, ca nu vei avea nepoti de care sa ai grija, dar nici copii care sa aiba grija de tine cand nu mai poti.
Iubirea este un fenomen deosebit, sublim, pe care ni l-a dat Dumnezeu. Dar unii cand aud de iubire la 13 ani nu se gandesc decat la sex. In mintea lor - de adulti imaturi - nu inteleg ca intre doi puberi se poate naste o idila de iubire nevinovata, care-i inalta sufleteste, ii face fericiti si de ce nu, le creaza si emulatia pentru a invata. De ce sa nu incapa si iubirea pe langa invatatura? Interdictiile creaza frustrari, care inegreste sufletul.
Desigur, nu sunt de acord cu sex la aceasta varsta, dar o iubire romantica nevinovata este benefica si pentru sanatatea ufleteasca.