Poate, dar vezi ca problema e ca el are prietena, Lasa-l sa se uite la tine fai ochi dulci
Dacă are prietenă, lasă-l în pace.
Când aveam 18 ani, mă mai uitam insistent la fătuci de 13 ani dar nu ca posibile fete cu care să am o relaţie (pentru că ştiam că nu au cum să-mi ofere ce pot eu să le ofer) ci ca la nişte copii pe care aş putea să-i învăţ câte ceva.
Oricum, dacă are prietenă se cheamă că "e luat".
Vezi-ţi de treabă. Trăieşte-ţi finalul copilăriei.
Peste 3-4 ani o să ai timp şi de băieţi.
Are prietena? Out! Tie ti-ar place sa se uite altele la prietenul tau si sa ti-l fure? Sau, e doar un moft rasfatat de-al tau ( ca nick-ul, celebrul nick ) de a-l cuceri?
Daca te priveste, nu inseamna neaparat ca vrea o relatie cu tine, zic eu. Poate se uita doar ca stie ca`l placi.
Daca are prietena.mai bine nu te bagi, o sa-ti faci si tie probleme.
Oricum, nu e 100% sigur ca nu te place, dar vezi ce faci ^^.
Pai.baiatul ala nu prea cred eu ca se tine dupa tine mai ales ca are si prietena si este si mai mare.nu cred ca si-ar incurca el mintea cu fete mai mici. mai bine cauti pe cineva de varsta ta daca tot vrei prieten.sau si mai bine traieste-ti copilaria.
Sincer... tie ti-ar place sa auzi acum ca te place. dar cred ca colegele tale inventeaza. Daca te-ar place ti-ar spune el singur.Parerea mea este sa iti vezi de treaba ta pentru ca baietii astia de 17-18 ani cauta de alea mari, cauta ceva ce tu nu cred ca ai fi in stare sa le operi la aceasta varsta.
Sincer nu cred . Baieti de 17-18 ani, nu vrea se uita la pustoaice ce 13 ani. Si mai ales daca are si prietena. Si colegele de la tine din clasa pot sa inventeze toate astea , iti zice asa numai sa te simti tu bine.
Stii, cred ca ar trebui doar sa observi cum se poarte el cu tine-numai nu-ti imagina prea multe ca sa nu-ti fie dureros daca nu va fi asa-pe prietene nu le asculta...ascultati intuitia;-) incearca sa vb cu el si vezi ce teme de discutii aproba,. cel mai bine ar fi sa te imprietenesti intii cu el.
Sa-ti spun sincer. eu am 14 si stiu cum e sa ai 13 ani. si eu vroiam si eram innebunita dupa baieti mai mari. e adevarat si ca sunt foarte dezvoltata si aratam si eu de vreo 17-18. e ok ca iti place de el. are prietena? who cares? daca iti place tipul si ai ambitzie. e al tau. lupta pentru el. crede-ma... :*