Il iubesti pe dracul, du-te la somn copilo habar n`ai ce e aia sau cate urechi ai
La 14 ani nu iubeşti. Eşti doar superficială. Nu ai de ce să crezi că ştii mai bine ca parinţii tăi ce-i de făcut, având în vedere că ei sunt " mai copţi la minte ".
Tu acum trebuie să citeşti, să înveţi cât mai multe lucruri noi, sau să o arzi prin mall-uri şi discoteci. Tu alegi.
Luând-o pe calea rea, vei rămane cu această crescândă ipocrizie ( probabil normală la vârsta ta ) pe care nici dracu n-o mai scutură când vei fi adult.
Să speram că mai devreme sau mai târziu te vei deştepta.
Eu zic sa ramai cu el daca il iubesti si el te iubeste. iubita mea a fost in aceeasi situatie precum tine si parinti ei dupa ce au aflat nu au mai zis nimic. Incearca prima oara sa vorbesti cu mama ta ea s'ar putea sa te inteleaga
Nu-l iubesti, esti o prostanaca de 14 ani cu impresia ca tot ce zboara se mananca. asculta-ti parintii ca nu-ti vor raul.
Hey! Nasoala problema, n-am ce zice. Daca parintii tai nu au incredere in tine, tu trebuie sa le dovedesti ca ar trebui sa aiba. sper ca ti-am fost de folos
Pai cum sa aiba incredere in tine cand tu ii faci pe la spate?
Daca as avea o fiica ca tine pfoai...Bataia e mic copil, cand o vad asa de proasta de mica.
E o fata, nu un pamatuf de praf.Fi si tu mai sensibil, dar daca stau sa ma gandesc, cand aud cuvantul "baiat" ma gandesc la nesimtire si violenta (ceea ce te descrie pe tine)
Bai. hai frate ce dracul eu am 13 ani da? 13! si am avut nu stiu cate pretene. Daca voi sunteti mai inapoiati ducetiva dracul in discotecile de ani 60. In mod normal eu zic ca daca ti la baiatu ala stai cu el si gata mai o sa inteleaga ai tai pana la urma e viata ta nu a lor
Unde vezi tu nesimtire si violenta? ca i-am zis ca-i prostanaca? pai e, nu-i clar?
si cand o sa ai tu o fata s-o lasi de la 10 sa-si faca iubiti si sa danseze la bara daca vrea. adica ce ma-sa, la 13 ani stii tot.
In primul rand, tu esti un mucos care nu stie sa scrie.
In al doilea rand, daca nu vorbesti frumos, iti imping una in barba de zici ca te-a lovit un BMW seria 6.
In al treilea rand, tu nu ai pic de educatie si habar n-ai cu ce se mananca viata.Tu doar vrei sa pari un smecher dar esti vai de steaua ta.Si daca e viata lor, atunci de ce mai pun intrebari pe TPU?
Esti asa ilogic...
WoW! Time Out!
Mersi voua astia cu sfaturile tampite. Stiu ca sunt inca foarte mica si credeti-ma ca nici eu nu stiu daca il iubesc sau ceva de genu. Stiu doar ca-l plac mult. Si daca am prieten la 14 ani nu inseamna ca ma duc sa dansez la bara si ca vreau sa fac sex ca vai Doamne urla hormonii in mine!
Mah astia ai lu` TPU! V-am cerut doar un sfat nu jigniri ca daca vruiam din astea faceam eu de-o vizita pe la tigani!
Ce tupeu pe tine bai mucosule.Pe internet esti smecher dar cred ca la scoala iti fura toti mancarea cand te vad asa prost.
Du-te si uitate la Ben 10 ca da serial nou
OOOO deci sti ca da serial nou interesant joacate cu puta si lasate de TPU
Auzi ba... tataie tu care din gay aia esti din poza? nu ti so mai sculat de mult de intri pe la categoria asta? INEFCT bun de nimic ce esti tatae vezi-ti de trebuie mai bine taci schimba mufa si baga osu la ciorba
In locul tau as manca DEX-ul ca te bate rau gramatica.Si cum sa pui la avatar o papusa din carpa?
Te mai joci cu papusile baietas?)
Cred ca nu-ti da mama ta sa mananci si vi sa comentezi pe TPU
Mancamiai papusa pe care tio baga tactu in gurita cand erai mik
Eu zic sa lasi totul de la sine si daca sunt plecati ei nu au cum sa afle.Fa ceea ce vrei.nu conteaza ca ai 14 ani esti destul de mare sa iei propriile decizii..lasa adresa ta de mess sa mai vorbim
Mai ati innebunit eu am 14 ani si am prieten! Dar nu zice nimeni nimic vai ca sunt prea mica... Fata v-a cerut un sfat nu a cerut sa o bateti la cap cum ca e prea mica eu am vazut alti de 12 ani si au prieten si nu zice nimeni nimic.Eu iti spun sa le spui direct ca ai prieteni si daca zic sa te desparti de el le zici Nu e viata mea si gata eu v-am spus ca am prieten si gata
Bine zis zici ca au 70 60 de ani vai ca esti prea mica vai ca nu stiu ce ia sa si aminteasca ca si ei au avut prieteni la 14 15 ani deci... ok inteleg ca chiar la 11 ani nu cred ca e ff bine sa ai pr da la 14 te trateaza lumea de parca ai avea 2 ani