Asta să-ți fie o lecție pe viitor, să nu mai cazi ca musca pe lampă în brațele oricui te îmbrobodește cu vorbe frumoase.
Dacă te ai bine cu părinții, cel mai bine ar fi să-i spui mamei (sau chiar tatălui) și ei vor ști să pună individul cu botu' pe labe.
Oricum, ca sfat general, evită-l (nu e o idee chiar rea să te întorci din drum când îl vezi), iar dacă te vor întreba unii-alții dacă e adevărat ce spune, zi-le că e doar răzbunarea prostului pentru că NU ai vrut să-i cedezi.
Comportamentul lui lasa de dorit.
Lasa-l sa spuna ce vrea si nu te mai stresa.
Ce conteaza ce cred alti despre tine atata timp cat tu stii ce ai facut si cum a fost.
Hai sa fim sinceri: comportamentul lui este de badaran, iar al tau lasa mult de dorit. Pentru un timp nu ai ce face, tragi toate ponoasele iubirii tale.
Ehe, sunt fete frumoase, nu tocilare, care nu stau inchise in casa, iar acelea la varsta de 14 ani sau/se lasat/lasa greu la un pupic, sau la un sarut, iar tu la 14 ani te-ai culcat cu el?!, Adevaru` ca in ziua de azi na, dar eu zic ca de la 14 ani sa-ti pierzi ce-ai mai diferit ca fata e... na si cred ca nu de la varsta asta nu?! Oricum n-am nimic de zis numai ca o sa-ti fie greu m-ai ales ca te-ai culcat cu el in 5 luni, oricum Bafta, dar nu stiu ce vei face in viitor daca acum e asa.
Sa-ti fie invatatura de minte, sa nu te mai dai asa usor, oricui se nimereste. Acum vezi si tu care-s consecintele sexului facut aiurea, cu cine pica. Daca nu te respecti pe tine insati, cei din jur cu atat mai putin or s-o faca.
Asta e invatatura de minte sa nu mai faci ce iti cere un baiat si sa-l lasi cam juma de an sa te astepte