Actul sexual inainte de casatorie este un pacat foarte mare, ia-te dupa Dumnezeu nu dupa placeri.
Sa mai asteptati cel putin un an,poate chiar doi,sau si mai bine trei!
Ce stiti voi despre sex, riscuri, consecinte?
Limitati-va la plimbari, tinut de mana, imbratisari!
Si informati-va foarte bine desprecea ce vreti sa faceti!
"am intrebat o doar dacă vrea sa facem prosti când ne vedem"
===
Eu cred că voi doi sunteți deja destui, nu mai faceți alții!
===
@V a spus: "Sunt aici sa educ copii".
===
Really?
Îmi imaginez ce nevoie de sex aveți voi la 15 ani când nici corpul vostru nu este complet dezvoltat, după puneți întrebări tot aici cu frica unei sarcini și da nu se ajunge nici la o sarcina și nici la bolile cu transmitere sexuala dacă va protejati( dar nici prezervativele nu va oferă o protecție garantata, șanse de 1% tot exista ).
Mai bine va axați pe învățat și ieșit într un parc sa mâncați înghețată, aveți timp o viata întreaga și pentru pasul respectiv.
Adică, traitiva din plin copilăria, sa nu regretați mai târziu.
Buna.La varsta asta chiar nu aveti nevoie de stresul care apare cand va dati seama ca puteti deveni parinti sau nu, plus alte cele care sunt asociate cu adultii pentru un motiv bine intemeiat.Asteptati macar pana la 18 ani, fiindca acum actual sexual ar fi doar o joaca periculoasa.
De fapt, in principiu de multe ori sunt aici sa imi arat superioritatea, pe care cred in mod fals ca o am fata de voi. Dar realitatea e ca de multe ori scriu doar tampenii. Numai educatie nu se poate numi ceea ce scriu eu de obicei.
Chiar un răspuns bun, mă gândesc însă că este prea inteligent -ironic pt.copii ăștia care dacă nu au telefonul nu pot să se exprime corect în limba română!?