Te întâlneşti zilnic cu el şi mai ai pretenţia să mai vorbiţi şi prin mesaje?
Uite asta nu-mi plac mie la relaţii. Că trebuie să stai conectat non-stop cu ea. Şi după aia vă mai miraţi de ce se pierde atracţia. Într-o relaţie trebuie să îi permiţi partenerului să îi fie dor să se vadă cu tine, dacă voi vă vedeţi zilnic ce dor să-i mai fie?
Lasa-i putin spatiu! Daca te vezi des cu el, nu-l mai impovara si cu mesajele. Sa nu crezi ca nu simte nimic, dar poate are nevoie de ceva distanta. Fi-i mereu aproape, dar nu depasi o limita. Puteti sa purtati o discutie pe aceasta tema, dar fara sa sune aiurea de la tine, in ideea ca te-ai suparat pe faza cu mesajele. Ai putea, de altfel, sa il lasi cateva zile, fara sa vorbiti sau sa va vedeti. Daca face un pas spre comunicarea cu tine mai mult decat obisnuitul, atunci totul e ok si se aplica varianta cu "are nevoie de ceva distanta". Daca nu, incercati sa discutati si gasiti impreuna o solutie. Succes!
Nu-ti ajunge domnisoara ca te vezi zilnic cu el? Doamne ce nu suport disperatele astea la care trebuie sa stai mereu cu telefonul in mana ca primesti mesaj.
Ideea e ca pe mine nu ma deranjeaza faptul ca nu vorbim prin mesaje,dar de exemplu in zile in care nu ne vedem, ceea ce e mai rar, pur si simplu nu discutam aproape nimic, si chiar mi-a zis la un moment dat ca nu i-am zis nimic toata ziua. Daca nu ne vedem, habar n-are ce fac si vice-versa.Nu pot zice ca ma deranjeaza, dar ma gandeam daca e ok.
Nici nu incape vorba de asa ceva.Nu ma deranjeaza faptul ca nu ne trimitem mesaje, dar ma intrebam daca e ok. Daca nu ne vedem habar n-are ce fac si vice-versa.Ne intelegem super fata-n-fata.Probabil asta conteaza cel mai mult.
Plus ca nu sunt genul de persoana stresanta si in mare parte sunt nepasatoare.
E ok atunci daca nu te deranjeaza. Daca nu-ti convine ceva discuta cu el, spune-i tot ce crezi, ce simti si asa o rezolvati voi nu trebuie sa intrebi pe aici.Succes in relatie sa va mearga bine! Te pup!
Mesaje, mesaje si iar mesaje.
NU sunt cheia unei relatii!
Il sufoci, lasa-i spatiu altfel se satura si se termina totul. Atunci chiar o sa ai de ce sa te plangi.
De asta nu mai vorbiti as des ca inainte, pentru ca ati vorbit atata de mult prin mesje incat nu mai aveti ce sa va spuneti.A intervenit monotonia intre voi in ceea ce priveste comunicarea.