| qawsedrftgyhujikolp a întrebat:

Am 16 ani, implinesc 17 pe 10 noiembrie si,nu demult vreo saptamana in urma,ne sarutam cu prietena mea acasa la mine,caci a venit sa stea la mine putin ca parintii nostri au plecat la o nunta si ea se plictisea singura, dar ea m-a apucat de locul intim cind ne sarutam, pesemne a vrut sa faca dragoste si imi dadea sortii in jos. Dupa putin timp am facut dragoste si dupa ce am facut dragoste peste vreo jumatate de ora am condus-o la ea acasa.E normal ce am facut la aceasta virsta? Regret putin.

Răspuns Câştigător
| amy613 a răspuns:

Sunt destui băieți care fac pasul ăsta și mai devreme. Nu este un lucru rău. Odată și odată trebuia făcut happy. Îți este teamă și ai acest mic regret pentru că a fost prima oară.așa se întâmplă..so..să nu-ți pară rău. așa se întâmplă. Probabil ești unul din puținele cazuri fericite, în care = îți pierzi virginitatea = cu o fată la care ții. Bravo țiewinking

12 răspunsuri:
| alexH a răspuns:

Ai facut sex prima oara si tocmai ai simtit nevoia sa te lauzi. E normal, oricine simte nevoia sa stie toata planeta dupa ce face sex prima oara.

| SimplaSiAtat a răspuns:

Cum ai putut mai?laughing
Adica na... puteai sa o opresti... cred.
Sau in momentul acela ai vrut si tu, a?smug

| blueSky_3324 a răspuns:

N-ai de ce.E ok! Sincer ca baiat, trebuie sa ai putina experienta, fata de o fata., mai ales ca ai condus-o si acasa, spune multe despre tine. Bv tie

| qawsedrftgyhujikolp explică (pentru alexH):

Nu doresc ba sa ma laud, eu te intreb daca e normal la aceasta virsta?

| qawsedrftgyhujikolp explică (pentru blueSky_3324):

Multumesc,dar cred ca mai bine trebuia sa mai astept macar pina la 18 ani.

| kappyboy a răspuns (pentru qawsedrftgyhujikolp):

Esti nebun rolling on the floor

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca nu te ai protejat ai sa regreti mult mai mult, daca te ai protejat si a fost dorinta ei fara sa o fortezi nu ai de ce sa regreti.

| alexH a răspuns (pentru qawsedrftgyhujikolp):

La tine la tara nu se poate sa vorbi fara "ba"?

| neutrino a răspuns:

Si nu ti-a placut?

| qawsedrftgyhujikolp explică (pentru alexH):

Macar ai idee unde traiesc? Taranule, I live in Chisinau ca sa stii!>>

Răspuns utilizator avertizat
| qawsedrftgyhujikolp explică (pentru MishuCuc):

Neutrino:cum sa nu-mi placa? SimplaSiAtat:pai clar ca am dorit si eu, razvan :daca nu foloseam aveam un copilhappyhappy