| StRuMP a întrebat:

Am 16 ani si de vreun an nu prea mai stau bine la capitolul relatii fata de acum 2 ani pe cand aveam 14.Nustiu ce se intampla cu mine, practic nu ma mai plac fetele? Maturitatea mi-a schimbatcomportamentul?
Caut o relatie serioasa...dar fata nu doreste sa apara!?!

Intrebarea E: Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Andrew1Me a răspuns:

Ma, nu lui nu ii plac fetele.Ci fetele nu il plac pe el, cel putin asa crede.Tot ce pot sa zic e sa te bagi cat mai mult in seama, dar nu sa fi impertinent.Incearca sa faci glume in cercul tau de prieteni in care mai sunt si fete, si fi cat mai amuzant.PS: Caterinca ajuta! laughing

9 răspunsuri:
| ByonKills a răspuns:

Tunde-te, fa idiotenii ca asta vor fetele din ziua de azi, schimbari hainele. Intelegi tu ce zic.

| adrykiba a răspuns:

Fetele in ziua de azi se uita la cum arata un baiat si cat de amuzant este, in general prima impresie este ce le atrage.
Aranjeaza-te, imbraca-te frumos si baga-te in seama.

| EddiWeed a răspuns:

Aoloeu,nu iti mai plac fetele? vezi mama sa nu iti schimbi orientarea sexuala ca rad baietii de tine

| StRuMP explică (pentru adrykiba):

winking asta stiam eu si eubig grin asteptam un altfel de raspuns...haine am o gramada. tuns.winking ultima fita cum ar zice un cocalar nu pot spune ca sunt un baiat urat.dar cu bagatu in seama consider ca este o prostie P.S sunt amuzant:big grin

| StRuMP explică:

Amuzant sunt...de imbracat ma imbrac bine/aspectul e ok/parul, am foarte mare grija sa stea cum trebuie/nu ies nearanjat afara: dus spreiat dat cu deodorant( pentru cei amunzantisadFOLOSESC SAPUN)) as dori Raspunsurile fetelor:CUM VA PLAC BAIETII? sa stiu ce am de facut pe viitorbig grin

| alexselectronics a răspuns (pentru StRuMP):

Incearca sa te speli si cu detergentrolling on the floor)

| akadeaa a răspuns:

Poate esti gay straight face

| Gabica a răspuns:

Fata de ce au zis ceilalti, nu trevuie sa te bagi in seama.Adica stai cu prietenii,si daca pui ochii pe o fata,nu te uiti insistent la ea,dar o privesti cand nu se uita,ca sa vada prietenele ei.
Si apropo,fetelor le place parul lung,asta dpar daca iti sta bine,ca daca ai capul sferic nu o sa arati prea bine.
Poti sa te apuci si de un sport, darnu fotbal, baschet d-astea, ci skateboarding, bicicleta pentru ca un skater/biker e mai interesant decat un. baiatobisnuit.

| StRuMP explică:

Pt cei care aveti chef de caterinca....nu am chef de voi la ora asta.winking chiar NU e neaparat sa va dati in spectacolwinking CLAR!

App..care vr sa ma ajute cu ceva add yuliics_wazzuP