Ma, nu lui nu ii plac fetele.Ci fetele nu il plac pe el, cel putin asa crede.Tot ce pot sa zic e sa te bagi cat mai mult in seama, dar nu sa fi impertinent.Incearca sa faci glume in cercul tau de prieteni in care mai sunt si fete, si fi cat mai amuzant.PS: Caterinca ajuta!
Tunde-te, fa idiotenii ca asta vor fetele din ziua de azi, schimbari hainele. Intelegi tu ce zic.
Fetele in ziua de azi se uita la cum arata un baiat si cat de amuzant este, in general prima impresie este ce le atrage.
Aranjeaza-te, imbraca-te frumos si baga-te in seama.
Aoloeu,nu iti mai plac fetele? vezi mama sa nu iti schimbi orientarea sexuala ca rad baietii de tine
Amuzant sunt...de imbracat ma imbrac bine/aspectul e ok/parul, am foarte mare grija sa stea cum trebuie/nu ies nearanjat afara: dus spreiat dat cu deodorant( pentru cei amunzantiFOLOSESC SAPUN)) as dori Raspunsurile fetelor:CUM VA PLAC BAIETII? sa stiu ce am de facut pe viitor
Fata de ce au zis ceilalti, nu trevuie sa te bagi in seama.Adica stai cu prietenii,si daca pui ochii pe o fata,nu te uiti insistent la ea,dar o privesti cand nu se uita,ca sa vada prietenele ei.
Si apropo,fetelor le place parul lung,asta dpar daca iti sta bine,ca daca ai capul sferic nu o sa arati prea bine.
Poti sa te apuci si de un sport, darnu fotbal, baschet d-astea, ci skateboarding, bicicleta pentru ca un skater/biker e mai interesant decat un. baiatobisnuit.
Pt cei care aveti chef de caterinca....nu am chef de voi la ora asta. chiar NU e neaparat sa va dati in spectacol CLAR!
App..care vr sa ma ajute cu ceva add yuliics_wazzuP
oeg întreabă: