anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani si sunt indragostit de o fata, pot spune ca sunt nebun dupa ea. Intrebarea mea suna in felul urmator: Ma place sau nu ma place?

Nu vreua texte de genul "intreab-o daca vrei sa aflii", nu sunt un fatalau, nu sunt timid deci nu din cauza asta nu vreau sa o intreb.

Sa va detaliez putin, ma cunosc cu ea de 2 luni, inca de atunci imi place, dar de cateva saptamani sunt nebun dupa ea. Cand am cunoscut-o ei ii placea de un baiat, atunci de prost ce sunt eu am intrebat-o si normal ca m-a refuzat, avand in vedere ca ii placea de tipul respectiv. Acum il uraste pe baiatul respectiv, motivele nu are rost sa le spun (nu au fost impreuna).

Suntem foarte ciudati impreuna, nebuni pot spune, ne tachinam non stop, ne mai injuram, imi mai da o palma, mereu cand suntem impreuna toata lumea se uita la noi (in sensul ca ne comportam nebuneste), cand ma plimb cu ea prin centru, prin parc (cu gasca normal, nu singuri) ma mai tine de mana, de brat, pe banca cand stam o mai tin in brate etc, intelegeti voi ideea. A inceput sa imi spuna mereu "dragostea mea", "iubire" etc. intr-o seara nu stiu despre ce a venit vorba de m-a pus intr-o relatia cu ea pe Facebook, dar dupa o zi m-a scos laughing.

Sincer, e ciudat, sunt zile in care ne intelegem foarte bine, parca am fi un cuplu si zile in care parca ma uraste, imi vorbeste de parca ar vrea sa ma omoare... Nu inteleg.

Am vrut sa detaliez cat mai mult ca sa stiti despre ce este vorba, vreau parerea voastra, ma place, nu ma place?

8 răspunsuri:
| Florinapopica a răspuns:

Hei! Te place, zic eu ca incepe sa te placa daca se comporta cum zici tu! Poate are si zile bune si zile rele! O sa fie ceva, doar sa o iei mai usor! Bafta

| neutrino a răspuns:

Multa vorbaraie si multe pretentii de la altii...Intre urechi ai un buton mare care trebuie folosit. Daca nu-l ai, inseamna ca ai ghinion, si ...atat.

| Cristiann25 a răspuns:

Sa stii ca si eu trec printr-o situatie asemanatoare.Am zis ca n-o sa ma mai indragostesc niciodata si de vreo 2 saptamani cineva mi-a pus capac. Daca vrei sa discutam mai multe trimite-mi id-ul tau pe privat!

| xanderblackx a răspuns:

Se numeste pubertate happy chill man, te place, si fie vorba intre noi, decat sa aveti o relatie, ceea ce ai istorisit tu mai sus reprezinta mult mai mult decat o relatie. reprezinta frumusetea varstei. "iubiti-va" asa, e cel mai bine... numai bine

| Cameron a răspuns:

La 16 ani e ceva normal sa fi asa, vrei un sfat, o inviti in oras, mai iesiti la un suc dupa scoala, si fi tu insuti. Fata te place.winking Bafta cu fata. happy

| DarkAngel94 a răspuns:

Din cate am inteles eu cred ca voi aveti mai mult o relatie " frateasca ". Dar ai putea sa o inviti in oras doar voi doi si dupa comportamentul ei o sa-ti dai seama daca ar vrea sa fiti mai mult de cat amici. Bafta

| kariklop a răspuns:

Ia sa-mi spui tia acordat cindva atentia, ai observat ceva neobisnuit ceti facea ea

| OSimplaIntrebare a răspuns:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.

M-a intrebat cineva daca se comporta diferit sau daca imi acorda atentie. Sincer, cand iesim cu gasca stam mereu impreuna, adica numai cu ea vorbesc.

Pana la urma o sa ies cu ea, multumesc pentru sfaturi, sunteti cei mai tari!