Hei! Te place, zic eu ca incepe sa te placa daca se comporta cum zici tu! Poate are si zile bune si zile rele! O sa fie ceva, doar sa o iei mai usor! Bafta
Multa vorbaraie si multe pretentii de la altii...Intre urechi ai un buton mare care trebuie folosit. Daca nu-l ai, inseamna ca ai ghinion, si ...atat.
Sa stii ca si eu trec printr-o situatie asemanatoare.Am zis ca n-o sa ma mai indragostesc niciodata si de vreo 2 saptamani cineva mi-a pus capac. Daca vrei sa discutam mai multe trimite-mi id-ul tau pe privat!
Se numeste pubertate chill man, te place, si fie vorba intre noi, decat sa aveti o relatie, ceea ce ai istorisit tu mai sus reprezinta mult mai mult decat o relatie. reprezinta frumusetea varstei. "iubiti-va" asa, e cel mai bine... numai bine
La 16 ani e ceva normal sa fi asa, vrei un sfat, o inviti in oras, mai iesiti la un suc dupa scoala, si fi tu insuti. Fata te place. Bafta cu fata.
Din cate am inteles eu cred ca voi aveti mai mult o relatie " frateasca ". Dar ai putea sa o inviti in oras doar voi doi si dupa comportamentul ei o sa-ti dai seama daca ar vrea sa fiti mai mult de cat amici. Bafta
Ia sa-mi spui tia acordat cindva atentia, ai observat ceva neobisnuit ceti facea ea
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
M-a intrebat cineva daca se comporta diferit sau daca imi acorda atentie. Sincer, cand iesim cu gasca stam mereu impreuna, adica numai cu ea vorbesc.
Pana la urma o sa ies cu ea, multumesc pentru sfaturi, sunteti cei mai tari!