Daca nu mai esti virgina nu cred ca ai ce sa regreti, o faci cu un baiat de care esti atrasa si atat, dar daca tu crezi ca o sa iti fie iubit doar pentru ca ai facut-o cu el, te inseli! la 16 ani o tabara e un loc bun pentru primul sarut si cateva clipe de neuitat petrecute impreuna daca vrei o relatie, daca vrei doar distractie sexu' e o solutie, dar mi se pare la fel de aiurea sa faci asta asa cum sunt si cei care merg doar sa se imbete, parca au scapat din puscarie, acasa le e rusine sa bea
Normal ca ar fi o greseala ca nu s-ar schimba nimic adica nu ar vrea sa stea cu tine, daca tu consideri ca o sa te simti bine fauo
De obicei in tabara se sta cam 10 persoane intr-o camera slabe sanse la noapte sa faceti sex, ati putea sa o faceti pe furis ziua cand nu e nimeni in camera
Ei draci, ai fost intr-o tabara/excursie?
profesorii n-au nicio treaba de tine si colegii de camera sunt foarte intelegatori, majoritatea se imbata in ultimul hal si chiar daca nu vor sa iasa ii scoti pe hol imediat si inchizi usa
Stam cate doi in camera ca m-am pus bine cu dirigu' si mi-o rezolvat. Dar nu stiu. Adica vreau sa fac sex cu el dar ma tem sa nu fie genul ala de baiat care sa zica la toti dupa si sa imi aud povesti pe la scoala apoi
Exact dar nu imi e de asta. In interiorul meu se da o lupta. Sunt pregatita sa fac sex, stiu asta, dar oare vreau sa ii ofer lui virginitatea mea? Oare isi merita consecintele? Oricum nu is batuta in cap, daca o fac ma protejez etc dar imi e de orgoliu
Nu se merita, e prima ta noapte, de ce vrei sa-ti faci o amintire neplacuta? si asa fara sa fie prietenul tau. gandeste-te ca in timpul partidei o sa simti nevoia de a-l saruta, poate o vei face, dar poate el va fi surprins.
Daca vrei s-o faci cu el, incearca intai sa fii impreuna cu el si nu e bine in tabara pentru o fata pentru ca se afla, cand esti baiat e altceva, poate vine si cineva peste voi, va mai si filmeaza
O sa fie strict decizia ta, dar dupa toate detaliile ce le-ai lăsat as spune sa nu.
Chiar daca esti pregătită fa-o cu băiatul de care te indragostesti, care nu bate apropouri si vine de la sine, si mediul respectiv, in tabara, iar nu îl vad asa romantic, de tinut minte si apreciat.
Daca nu mai erai virgina era altceva, o faceai de distractie.
Asa ai sanse ca a doua zi sa se laude cum te-a 'spart', i-ai cazut, etc, deoarece maturitatea lui nu are cote ridicate clar.
Ai dreptate cat pot sa fiu de prost, profii sunt ocupati sa si-o traga unul altuia
Atat de putin tii la corpul tau, la sanatatea ta? 16 ani e o varsta destul de frageda.
Sa nu te miri daca o sa afle toata scoala dupa.
Nu chiar, fac un gratar, ies si ei la vagaboante seara, se imbata, poate incearca cu vreo eleva ceva
Misto ce rau imi pare ca nu am mers si eu in tabara
Draga mea, corpul unei fete e pregatit pentru a intretine relatii sexuale de pe la varsta de 12-13 ani cand vine menstruatia. Aici vorbim de psihic si de urmari, corpul nu are nici cea mai mica legatura. si scuze ca "am doar 16 ani" si ca nu vreau sa raman virgina pana ma marit... :/
Faci cum crezi tu ca este mai bine pentru amandoi. Sfatul meu este sa mai asteptati o perioada sa va cunoasteti mai bine.
Chiar are legatura. Riscul de a face cancer de col uterin e mult mai mare.
Nu am adus aminte de urmarile psihice pentru ca astea sunt evidente.
Tie o sa trebuiasca sa-ti ceri scuze mai tarziu, cand o sa regreti ca nu ai avut rabdare.
Sunt convinsa ca nu o sa te mariti curand, asa ca nu vad de ce atata graba. Oricum nu e nimic rau in a ramane virgina pana te mariti.
Faci cum vrei, e corpul tau. Ai cerut sfaturi, eu ti-am dat unul. Tu alegi.