Mai tu fiind baiat eu cred ca este o varsta buna, ea inca este mica dar nu foarte mica.Deci merita sa va iubiti, dar aveti grija, informativa cum si in ce fel este mai bine.Stati de vorba unul cu celalalt si ajungeti la un acord sa fie ceva frumos de neuitat.A si aveti grija sa va protejati, este un lucru foarte important.Pup si succes
Da asta am zis si eu si cred ca o sa mai astept 1 an 2... Dar si acum ma gandesc la o fata pe care o cunosc si si-a pierdut virginitatea la 13 ani...
Aia e proasta frate. in trecut fetele aveau o demnitate ca erau virgine acu chestia asta a devenit o asa zisa rusine si toate pustoaicele sar in prima... pe care o vad. fi cu capu pe umeri si cand sunteti amandoi gata make it
Nu, in nici un caz NU SE MERITA...
Chiar şi dacă nu ai avea îndoieli în privinţa căsătoriei cu ea, consideră că pentru liniştea şi echilibrul vieţii şi a familiei tale de "mâine", este nevoie să respectaţi ordinea lucrurilor şi să aştepţi momentul căsătoriei!
Sexualitatea înainte de alcătuirea familiei este o adevărată cutie a Pandorei. Este vital să nu se atenteze la drepturile şi,, liniştea" Familiei de mai târziu, a ei şi a ta! Distracţia este un viciu dificil de controlat? Dar costul ei nu este nici mai mult nici mai puţin decât... liniştea unor familii! şi sacrificiile uriaşe care se vor raporta la ele...
- La urma urmei, ce se va întâmpla într-o neprevăzută situaţie în care vă despărţiţi? Ce se va întâmpla mai târziu în familie, atunci când mentalitatea "unui spirit de aventură iresponsabil" va fi înlocuită cu raţiunea că relaţiile intime sunt lucruri care transformă psihicul şi impregnează o amprentă de neşters naturii umane.
Relaţiile intime creează "link-uri" nedorite, ce se vor resimţi cel mai bine mai târziu, în familie, ca în oglindă de către celălalt partener... toată viaţa! Acest lucru va fi o adevărată "fractură" mai târziu, iar în acest sens statistica nu minte... divorţul este inevitabil!
- Decât să "faci dragoste", de fapt sex, mai bine i-ai "acorda" dragoste, şi respectul de care are foarte mare nevoie. Pt. "onoarea" şi demnitatea ei ca fată şi femeie, respectul este absolut necesar.
Împlinirea iubirii nu se referă la ceea ce este „epidermic", la ceea ce ţine de senzualitate şi sexualitate. Ci ea se realizează pe plan sufletesc şi depinde de un raport de unidirecţionalitate: un singur bărbat, o singură femeie (oricine ştie cum este privită căsătoria a doua sau a treia)!
De unde eşti aşa sigur că tu vei fi soţul ei? Câte nu se pot întâmpla peste ani!
Până acum nimeni nu a demonstrat că poate în egală măsură să desconsidere căsătoria, să ducă şi o viaţă decăzută şi, în acelaşi timp să ajungă şi la împlinirea iubirii şi a familiei sale! Aceste lucruri se leagă, iar mai târziu, se confirmă!
Până acum nimeni nu a demonstrat că poate în egală măsură să ducă şi o viaţă decăzută, şi, în acelaşi timp să ajungă şi la împlinirea iubirii şi a familiei sale!
"Merita" sa va pierdeti virginitatea daca sunteti indragostiti nebuneste unul de altul, daca va iubiti mai mult decat orice pe lume si daca sunteti amandoi pregatiti sa faceti sex. Deja dupa 16 ani nu varsta va impiedica ci sentimentele si dorintele voastre.
Lasa fata de 13 ani care a facut-o deja! Aia n-are minte. La varsta aia nici n-ar trebui sa stie ce inseamna penis.
Lasand asta la o parte.Tu, din punct de vedere fizic, esti nitel pregatit sa faci pasul asta, dar gandeste-te putintel la ea.Inca nu e chiar asa de dezvoltata.
Chiar daca, probabil, fizic arata bine.
Mai asteptati macar un an.Asa faceti linistiti si nu va ganditi la consecinte.
Daca va iubiti mult, un an trece asa de repedeee.Acum,e decizia voastra. Daca hotarati sa o faceti, protejati-va si aveti mare grija.
Mult succes
Daca va placeti, de ce nu? De ce ai pierde timpul?
Bine, vezi daca vrea si ea(logic...).
Bună!
NU ştiu ce înţelegi tu prin "merită"...
Ar fi indicat să aşteptaţi până la 18 anişori!
Vezi alte DETALII la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/
Toate cele bune.
Daca va iubiti si va doriti sa faceti pasul urmator mi se pare ok, in plus varsta este chiar ideala ( dupa parerea mea).Mai mult conteaza ce simtiti voi, de cat timp sunteti impreuna, daca aveti incredere intre voi, lucruri din astea
anonim_4396 întreabă: