Din moment ce si la pus inainte sa ejaculeze normal ar fi sa nu ramai dar ar fi bine sa iei un test de sarcina... fundita?
Din moment ce si la pus inainte sa ejaculeze nu cred ca ai ramas dar ar fi cel mai bine sa cumperi un test de sarcina.
Da e destul de normal!
numai ca ar trebui sa-ti faci un control la medicul de familie
Exact ca si sora mea, numai ca ea avea 17, nu e diferenta, daca ti-a venit ciclu deschis la culoare nu e nimic, probabil trebuie sa maninci mai mult rosii ceva rosu, asta e lipsa de singe, asa mi-a zis mie medicul, ea a fost si nu era nimic cu dinsa, nici insarcinata nici bolnava, totul era ok, trebuie sa stii ca inainte de a face sex cu EL sau EA, mai bine zis EL trebuie sa stii daca nu are boli, SIDA sau mai multe, Ma bucur ca te-am ajutat, PaPa. Apropo funda?
Atata timp cat nu a ejaculat in tine nu exista riscul ca spermatozoizii sa fii intalnit ovulul, deci nici riscul sa ramai insarcinata, iar o dovada in acest sens o constituie menstruatia. Dar daca tot nu esti linistita cumpara un test de sarcina si ai sa vezi ca totul e in regula
Dar s poate ca acea culoare mai deschisa sa fie dl vreo raceala jos? asa mi-a zis o prietena...