Lasa copila sa se mai bucure de copilarie, iar tu cauta-ti o fata de varsta apropiata tie.
Varsta minima permisa medical este de 17 ani si jumatate, deci pana atunci nici nu se pune problema, fiindca pericolele la care s-ar expune sunt prea mari.
Daca va hotarati sa o faceti inainte ca ea sa faca 18 ani, trebuie sa obtii acordul ambilor ei parinti, ceea ce poate fi dificil pentru ea, asa ca e mai sanatos sa mai asteptati 6 luni si sa o faceti dupa majoratul ei. Asa nu o expui la discutii penibile cu parintii si nici nu o grabesti. Dar nu uita: e posibil ca nici atunci ea sa nu se simta pregatita, totusi e foarte aproape de varsta minima permisa, asa ca nu o grabi daca simte asta. Nu conteaza cati ani de relatie veti avea la momentul respectiv, daca este necesar puteti avea si 5 ani de relatie, nu e absolut nici o problema din nici un punct de vedere.
Trebuie sa mai ai rabdare, si daca tu chiar o iubesti, atunci o sa o astepti sa creasca si stai linistit ca sunt sigura ca la timpul potrivit o sa se intample!
Te gandesti prea mult la viitor! pote nu o sa mai fi cu ea peste 1 an... lasa ca totul sa vina de la sine, daca iti faci planuri pentru chestii care vin de la sine o sa ignori alte lucruri importante
Așteaptă să mai crească până aproape de 16 ani, că dacă tu faci 18 și ea o să aibă sub 16, o să te bage la corupere .
Sfatul meu, ziceai că o iubești, arată-i asta, dacă nu poți sex acu, rezumă-te la cuddle, și sex faci tu seara cu anumite siteuri gen tubu roșu . Așteaptă să mai crească, sau găsește pe altcineva apropiat de vârsta ta, deși știu că nu vei face asta.
Nu crezi ca-ti lasi imaginatia sa zburde cam departe? Cine stie daca peste un an o sa mai fiti impreuna!
Este simplu amice, totul tine de tine tu trebuie sa o faci sa isi doreasca asta, ea din motive de timiditate si demnitate nu o sa recunoasca, doar ia-o incet, atrageo, fa-o sa se simta relaxata si sa aiba incredere in tine, si iti spun eu ca nu te vai mai refuza, si apropo sexul se face nu se vorbeste
Mai bine las-o. acum nu poti sa te atingi de ea ca i mica.cand va ajunge la varsta cand poate ti-o va f... altul inainte si atunci se merita asteptarea?
Buna :*!
Daca chiar o iubesti nu mai conteaza varsta. asteapta macar pana pe la 17 ani. atingeti-va, dar inca nu e cazul de o dezvirginare
Sper sa nu te desparti de ea, sti vorba aia " Mai bine cresti o copila decat sa intretii o curva "
Te pup :*!
Ce dragut. :X
poti sa mai astepti minim 2 ani si tu. ca doar mno. corpul ei nu e destul de dezvoltat - si chiar daca e, pe interior e cu totul alta treaba. vaginul unei fete este perfect dezvoltat cam pe la 17-18 ani
las-o sa astepte, sa se gandeasca, sa va traiti viata pana sa faceti asta. se poate si fara sex, te asigur
kiss *
Off ador relatiile astea intre o fata mai mica cu 3-4 ani si un baiat major . Faza e ca nu ai nici-o sansa cu ea acum. Si nu o iau din punct de vedere medical, ca nu e ok ca blablabla. O iau din punct de vedere a necunostintei, a neexperimentarii, a nepregatirii si poate si a faptului ca ea nu va vrea. Daca e cu capul pe umeri nici nu ar vrea sa auda asta, mai ales la varsta asta. Asteapta... daca tu o iubesti, si ea te iubeste mai asteptati cam...hmm 3-4 ani. Hai ca nu e mult. Trec repede. Bafta
Oricum am specificat ca nu vreau acum :3 e micuta si pana la urma o sa vina de la sine. asta poate degenera de la altceva. Gen ca vine pe la mine, sau eu pe la ea. si suntem singuri :3 sau plecam la mare vara viitoare. Desi si atunci mi se pare putin cam devreme. Dar o sa avem aproape un an jumate de relatie :/ Meh Astept. Nu ma grabesc