Daca ai /a rezistat timp de 3 ani sa nu faceti s*x, sigur va mai rezista inca un an, asta daca te iubeste si nu sta cu tine doar pentru acel lucru, spune-i ca inca nu esti pregatita si asteapta pana la 18 ani, vei regreta daca faci o asemenea prostie, mai ai rabdare, n-ai nimic de pierdut.
De altfel, niciodata nu-mi aduce in vorba subiectul. chiar eu sunt aia care trebuie sa intrebe: "bai, totusi ce facem? n-ai o problema cu asta" mereu a zis ca atunci cand vreau eu.
Da, e un moment bun
felicitari ca nu te-ai lasat pacalita de cineva la varste mai fragede.
Sigur ca ar fi un moment bun dar se recomanda 18 oricum velicitari ca ai ramas impenetrata pana acum!
Cred ca tu ai ramas singura de 17 ani virgina . Revenind la subiect din constitutional de vedere fizic este varsta optima, din punct de vedere psihic este, zic eu, ok, din punct de vedere legal cica nu e varsta optima
Momentul bun este atunci cand tu te simti pregatita psihic si fizic. Daca ai o relatie de 3 ani si va intelegeti si va iubiti, DA, este un moment bun sa iti incepi viata sexuala.
Imi pare rau sa-ti spun, iubitul tau ori e gay ori te inseala ori e mai mic cu 10 ani decat tine )). Scuza-mi glumele, dar nu mai exista baieti de astia de mult, joaca metin? )) Ma gandesc ca esti prea frumoasa buna si desteapta si vrea sa profite de tine, ca de altceva nu ar avea de ce. :* Ai grija de tine!
Legal nu e permis, dar cine mai respecta legile din Romania in ziua de azi? Ideea este sa fiti pregatiti din punct de vedere fizic si psihic, asta tine doar de voi. Sa aveti grija la igiena ca sa nu dati de vreo belea si sa va gasiti un loc bun Bafta
Eu am avut aproape 16 cand m-am dezvirginat.Ma mir cum de a rezistat saracu atatia ani.Altu daca nu ii dai pleaca du 2-3 luni maxim.Asa ca daca va iubiti si esti pregatita deseara fa-ti damblaua cu el si gata.Cu acest prilej o sa va atasati si mai mult unu de altu fata de cum sunteti acum.Succes!
Problema nu este la tine..ci la el! Mentionez ca ori e cu alta, ori nu ii merge "jucaria". Sfat: fa-o cu altul! Si acum culmea nesimtirii: FUNDA? :X
) funda din prima daca ar fi intrebarea mea.
Si ma rog, de ce problema ar fi la el? De unde sa stie el ca fata e pregatita daca nu ia atitudine?