| Andraa20 a întrebat:

Am 17 ani si jumatate si sunt virgina. Este o varsta buna pentru inceperea vietii sexuale? M-am documentat foarte mult, cam in toate privintele sexului, dar totusi am retineri (si totodata as vrea laughing ), mentionez ca am o relatie de 3 ani.

21 răspunsuri:
| SerafimHD a răspuns:

Sigur ca ar fi un moment bun dar se recomanda 18 oricum velicitari ca ai ramas impenetrata pana acum!

| mariass a răspuns:

Momentul bun este atunci cand tu te simti pregatita psihic si fizic. Daca ai o relatie de 3 ani si va intelegeti si va iubiti, DA, este un moment bun sa iti incepi viata sexuala.

| Borsko a răspuns:

E o varsta decenta sa incepi. da-i omului sa aiba cu ce sa se distreze

| Swal a răspuns:

Cred ca tu ai ramas singura de 17 ani virgina rolling on the floor. Revenind la subiect straight face din constitutional de vedere fizic este varsta optima, din punct de vedere psihic este, zic eu, ok, din punct de vedere legal cica nu e varsta optimahee hee

| Andraa20 explică (pentru Swal):

Zici tu, da' cauta-le ca mai sunt sigur cateva si de 17 ani virgine big grin

| Pisicutapis a răspuns:

Problema nu este la tine..ci la el!laughing Mentionez ca ori e cu alta, ori nu ii merge "jucaria". Sfat: fa-o cu altul!laughing Si acum culmea nesimtirii: FUNDA? :X

| xBELLAx a răspuns (pentru Swal):

Exista virgine si peste 18 ani destule, doar ca nu ai avut tu noroc sa dai de ele laughing

| Swal a răspuns (pentru xBELLAx):

Mda. din astea de te sperii de ele laughing raised eyebrows

| xBELLAx a răspuns (pentru Swal):

Nu,cunosc eu destule chiar si prietene de ale mele.Sunt frumoase si destepte, tocmai de asta nu au facut-o cu oricine si la orice varsta sau pentru ca e la moda. Daca tu numai de din astea depravate ai avut ''norocul'' e naspa, ce sa spun laughing

| Swal a răspuns (pentru xBELLAx):

Tot te iei cu fetele cu care am avut eu de-a-face waitinghee hee. Eu vorbeam in general chiar daca am uitat sa precizez, peste tot exista exceptii.winking

| MaTrIx8378 a răspuns:

Daca ai /a rezistat timp de 3 ani sa nu faceti s*x, sigur va mai rezista inca un an, asta daca te iubeste si nu sta cu tine doar pentru acel lucru, spune-i ca inca nu esti pregatita si asteapta pana la 18 ani, vei regreta daca faci o asemenea prostie, mai ai rabdare, n-ai nimic de pierdut.

| altrix a răspuns:

Cu cat astepti mai mult cu atat te doare mai mult

| KRIIIX a răspuns (pentru xBELLAx):

Bass Swal! thinking laughing))))))))))))))

| KRIIIX a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, iubitul tau ori e gay ori te inseala ori e mai mic cu 10 ani decat tine laughing)). Scuza-mi glumele, dar nu mai exista baieti de astia de mult, joaca metin? laughing)) Ma gandesc ca esti prea frumoasa buna si desteapta si vrea sa profite de tine, ca de altceva nu ar avea de ce. :* Ai grija de tine!

| adinaxD a răspuns (pentru Pisicutapis):

rolling on the floor) funda din prima daca ar fi intrebarea mea.

| unknownn a răspuns (pentru Pisicutapis):

Si ma rog, de ce problema ar fi la el? De unde sa stie el ca fata e pregatita daca nu ia atitudine?

| Cybertron99 a răspuns:

Legal nu e permis, dar cine mai respecta legile din Romania in ziua de azi? Ideea este sa fiti pregatiti din punct de vedere fizic si psihic, asta tine doar de voi. Sa aveti grija la igiena ca sa nu dati de vreo belea happy si sa va gasiti un loc bun happy Baftawinking

| Andraa20 explică (pentru MaTrIx8378):

De altfel, niciodata nu-mi aduce in vorba subiectul. chiar eu sunt aia care trebuie sa intrebe: "bai, totusi ce facem? n-ai o problema cu asta" mereu a zis ca atunci cand vreau eu.

| MadyLarysa a răspuns:

Eu am avut aproape 16 cand m-am dezvirginat.Ma mir cum de a rezistat saracu atatia ani.Altu daca nu ii dai pleaca du 2-3 luni maxim.Asa ca daca va iubiti si esti pregatita deseara fa-ti damblaua cu el si gata.Cu acest prilej o sa va atasati si mai mult unu de altu fata de cum sunteti acum.Succes!

| ReiVaN a răspuns:

Da, e un moment bun happy
felicitari ca nu te-ai lasat pacalita de cineva la varste mai fragede.

| Against a răspuns:

Da,e o varsta buna..iti garantez eu ca nu o sa mori big grin

Întrebări similare