Sa agati e o arta. Aparent tu nu esti un artist.
Oricum,complimentele cu inteles se vad de la o posta si se fac subtil,printre conversatii, nu "esti frumoasa, esti asa, esti asa". Trebuie si multa incredere in tine, cica fetele se topesc dupa asta.
Asteapta sa te mai maturizezi putin si accepta fete care sunt de nasul tau. Tu esti tot la fel de frumos ca si fetele pe care le abordezi?
Daca ai impresia ca baietii mai draguti umbla mai putin dupa fete te inseli.
Cele mai bune sanse sa intri intr-o relatie cu o fata este sa interactionezi cu fete in viata reala. Merge si Facebook-ul, dar pescuitul nu e cea mai buna reteta. Daca zici ca esti sociabil Facebook-ul nu e pentru tine.
Daca interactionezi in viata reala incepi sa intelegi cate ceva din body language. Cine stie cate ti-au scapat pentru ca nu ai inteles ce ti-au transmis.
>> Nu am imbratisat niciodata o fata, nu am sarutat niciodata o fata
Fetele in liceu o fac de proba. Pe tine nu te-a ales inca niciuna sa te incerce?
>> pretentios cand vine vorba de fete
Cu cat esti mai pretentios cu atat o sa ai mai multe probleme, nu numai in a gasi fata visurilor tale, ci si in relatie. Cea mai buna solutie este sa-ti faci niste prioritati. Daca o fata indeplineste pe primele 1-3 nu ar trebui sa stai pe ganduri.
Bafta!
Ai mai pus o intrebare de genul, ti-am raspuns si acolo, eu zic sa aplici acele sfaturi daca vrei sa se schimbe ceva in relatia ta cu fetele, sau le poti ignora in continuare, asteptand o minune.
DA-TI KILL LA VIATA ACUMA! (glumesc). Ai 17 ani, nu e nimic ciudat in asta. Ai timp suficient pentru o relatie. Nu-ti face griji, nu te mai gandi la asta ca vai. nicio fata nu te place. Nu schimba nimic la tine si o sa dai de o fata care priveste si in interior ( Domane ajuta). Oricum sunt destul de multe fete care cauta baieti ca tine. O sa dai de una care e pe placul tau. Si ti-am mai zis. nu te ingrijora ca ai suficient timp pentru toate.
Gosh. Cu pagina aia de Facebook iesi tu la agatat?
Am vazut clar ce muzica iti place si cam atat. La filme nu prea mergi (cred).
1. Nu zambesti in nicio poza (dar poza de profil e destul de OK, pentru ca e facuta de tine)
2. Lifestyle e necunoscut - pe unde mergi, ce ai facut, cu cine te-ai intalnit etc.
3. Prieteni - 1500 fete (ma intreb ce zice o fata cand vede asta)
4. Prieteni apropiati - nu-mi dau seama daca exista
5. Viata sociala - nu exista
6. Viata la scoala - nu exista
7. Familie - nu exista (arata ca esti onest, dedicat etc.)
8. Data nasterii - nu am vazut
9. Umor - nu am vazut
10. Pasiuni - greu de deslusit, ai prea multe like-uri la pagini
Si cand ma gandesc ce fete misto aveti in Galati...
Eu zic sa-ti faci ordine in pagina sau sa faci alta. Scrie pe o hartie punctele tale tari si apoi fa-ti o pagina care sa te arate mai activ, mai vesel, mai prietenos. Ma apuca depresia cand ma uit la pagina ta.
Esti din Galati la fel ca si mine Ce sa zic, vad ca ai foarte multi prieteni, 1500, dar doar cateva like-uri, 30-40 la poze, ceea ce inseamna ca ii ai doar asa de frumusete, esti ok la aspect, insa trebuie sa mai lucrezi, vad ca nu prea zambesti in poze, vad ca esti la un liceu nu asa de bun, poate de aceea nu iti place nicio fata de acolo si poate inca nu ti-ai gasit fata potrivita. Iti sugerez o schimbare de plan, fii mai bun!
In primul rand, trebuie ca tu sa te dezvolti, si sa lucrezi la tine pentru a avea o iubita, si la 17 ani nu esti pregatit sa ai o iubita incat sa ai o relatie serioasa, pentru ca esti la liceu si inca stai cu parintii tai.Ca sa ai o relatie in adevaratul sens al cunvantului trebuie sa fii indepedent de parintii tai,sa traiesti singur iar dupa ce te dezvolti ca barbat, poti sa iti gasesti o partenera cu care sa va sustineti dar asa nu merge, intelegi? Generatiile noastre sunt copilaroase, prin urmare stima de sine scad pentru ca daca nu esti ca restul, te gandesti ca esti slab.Si din contra, nu ar trebui sa iti pese de restul, pentru ca nici tie nu iti pasa de ei.In concluzie lucraza la tine,citeste carti de dezvoltare persoanal, deschideti mintea, lucreaza cu oameni mai buni ca tine, invata de la ei, nu mai fi asa copil care procastineaza.Pentru ca ceva bun e in tine, intelegi? exista o versiune mai buna in tine care poate face ceva, chiar poate.Dar e greu cand ai multi oameni naspa in jurul tau, poate chiar si familia care nu te sustine si atunci e greu, esti nenorocos daca ai asa ceva.Pentru ca ai o stima de sine scazuta si asta se datoreaza familiei. Atunci tu trebuie sa incepi de la 0 si sa intelegi lucrurile pentru tine si sa incepi tu sa fac lucruri sa iei initativa, desi nu stiu daca o sa te schimbi asa de repede, desi am incercat tot posibilul sa iti explic ce trebuie sa faci.Detalile vin pe parcurs.
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: