Sati, stai...in primul rand tu trebuie sa fii aia suparata, ti-a violat intimitatea, te spioneaza, asa ceva nu se accepta niciodata.in al 2 lea rand stai tu linistita ca nu te va lasa, ia incearca tu sa fii putin mai demna si zi-i "daca tu nu ai incredere in mine si ti-am zis doar ca nu am nicio treaba cu acei baieti, eu nu mai pot continua cu fazele astea de gelozie cu urmaritul convorbirilor, asta vrei asta o sa se intample".si ai sa vezi tu cum se linisteste baiatu.dar asta cu spionatul e grava, auzi tu sa-ti fie rusine sa sa-i spui sa te lase in oras cu fetele? sa-ti interzica sa vb cu nu stiu ce baiat sau fata? pune-l la punct ca asta o sa degenereze in urmariri, jigniri, batai si de ce nu chiar si santaje daca are vreo poza compromitatoare cu tine.asa ca ai grija mare.nu-i mai arata ca esti disperata dupa el ca nu e bine deloc, si el e disperat dupa tine din ce ne povestesti asa ca las-o tu mai usor, nu-l mai cauta asa de des, supara-te si tu groaznic ca te spioneaza, samd
E si diferenta asta de varsta(nu foarte mare) dar poate el vrea altceva de la viata nu distractie. incearca daca te impaci cu el sa iesiti sa va distrati.succes