N-am mai auzit asa ceva! Ti se deformeaza corpul cand ramai insarcinata, nu de la sex.
Pai daca s-ar deforma corpul de la sex inseamna ca toate femeile ar arata ca niste mutanti!
Da intr-adevar, dupa ce iti incepi viata sexuala se produc niste schimbari ale organismului dar nu te transformi!
Nu te mai lua dupa toata lumea, multi mai si abereaza.
Sexul este un lucru absolut normal, iar daca este facut cu cap nu te afecteaza in nici un fel!
Nu e vorba de ce baga ideea era dupa cum zice sora mea ca te opresti din crestere :@
Si pe langa oprit din crestere sora mea zice ca se intampla chestiile astea
Pai cred si eu ca iti baga strambe... sa nu faci sex, te protejeaza si ea cum poate
Asta se intampla doar daca te aflii in perioada de crestere sau daca iei anticonceptionale. Dar nu e obligatoriu.
La 18 ani mai cresti ca fata? cat mai poti creste banuiesc ca nu ai 2 m. Sa fim seriosi eu spun sa faci ceea ce simti, tuturor ni-se va schimba corpul pe masura ce inaintam in varsta si facem unele prostioare, nu toata viata vei ramana the same. Mno, nu mai baga la suflet ce spune sora ta si altii ai 18 ani faci ceea ce simti.
Nu am doar 1.62 si nu sunt foarte dezvoltata si ea zice mereu ca ea are 22 de ani dar fizic. E mai putin dezvoltata si zice ca o sa fiu ca ea...adica ea nu mai are sani cam deloc si fundul este lasat...
Nu te lua dupa mine, nu se intampla nimic de genul. Daca vreti sa faceti acest pas nu va luati dupa gura lumii.
Da, ti-se vor lasa sanii probabil daca ai, bineinteles. Si osul bazinului, dar este normal.
Doamne fereste, unde ai mai auzit asa ceva, cine iti spune toate chestiile astea? Nu e nimic adevarat, nu ti se deformeaza corpul in nici un fel, ce legatura are una cu alta? Sanii si fundul se lasa odata cu varsta sau eventual dupa sarcina, iar soldurile nu cred ca o sa ti se mareasca mai mult decat le ai, din cate stiu se mai maresc un pic de tot dupa nastere, dar nu-ti fa griji! Nu se deformeaza absolut nimic, crede-ma. Eu vad pe propriul meu corp, pot spune ca formele mi s-au mai definit chiar, nu s-a schimbat nimic in rau asa cum ai tu impresia. Iar de durut doare, asta e adevarat, dar dupa durere vine placerea. Succes!
Nu vad nicio logica in toate prostiile astea, ai 18 ani nu vad care e problema, fa-o!
anonim_4396 întreabă: