| unknown17 a întrebat:

Am 19 ani iar in urma cu un an m-am mutat la iubitul meu.toate bune si frumoase si inainte si pe parcursul acestui an si chiar si acum, iar aici ma refer la faptul ca ne intelegem foarte bine. insa in viata mea a aparut altcineva.pe cel pe care il numesc iubitul meu il cunosc de multi multi ani iar pe noul,, amorez" il cunosc doar de cateva luni (cam de prin luna iulie) si in plus il vad si foarte rar pentru ca nu este din acelasi oras cu mine.de cand ne cunoastem ne-am vazut de 4 ori si doar o singura data am avut ocazia sa stam o saptamana impreuna, in rest stateam o zi-doua. ei nu stiu unul de altul.nu stiu ce sa fac.cred ca am ajuns prea departe cu cel de-al doilea si e timpul sa ma opresc insa nu pot! parca ceva ma tot impinge in bratele lui.pe primul iubit nu pot sa spun k nul iubesc pentru ca as minti.il ador, il iubesc cum nici parinti nu cred ca mi iubesc atat. dar totusi sunt undeva la mijloc nu stiu pe care sal aleg si cu care sa raman.

5 răspunsuri:
| gLaMoUr_3909 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa incerci sa renunti la cel de-al doilea cat mai rapede pentru ca nu merita sa-l pierzi pe cel pe care il iubesti doar poate pentru o aventura.Nu merita sa renunti la cel care ti-a fost alaturi la bine si la greu, pentru un baiat pe care nici nu il cunosti de mult timp, nici nu sunteti macar din acelasi oras. Oricum eu zic sa te grabesti pana nu afla iubitul tau si sper ca te-am ajutat!winking

| sorinL1 a răspuns:

Daca alergi dupa doi iepuri ii pierzi pe amandoi (sooner or later). Decide-te cu care ramai si bucura-te de el.

| domaco a răspuns:

Totusi la 19 ani sa te muti cu cineva,chiar daca zici ca il iubesti(inselindul cu altul)mi se pare ca ai luat viata cam prea devreme in piept, oricum e bine sa te hotarasti in ce parte o iei, ca timpul trece!

greece12
| greece12 a răspuns:

Cand iubesti doi barbati,ramai cu al doilea, pentru ca daca il iubeai intr-adevar pe primul, al doilea n-ar fi avut sens sa existe!

| ketanal a răspuns (pentru greece12):

Nu se putea exprima mai bine aceasta situatie!
Sunt de acord!