| Yvonnnee a întrebat:

Am 19 ani si nu am avut pana acum iubit, nici primul sarut? Este anormal?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nimic anormal, atata vreme cat nu ai un iubit si nici un motiv sa-ti faci unul, doar pentru a incerca sarutul.
Toate la timpul lor!
Ai rabdare, vin curand dragostea si barbatul ales, avand parte de multe saruturi si multe altele.

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da poate esti urata - grasa sau un om cu ideiile stabilite in viata, multi traiesc ca tine. Eu am 28 si n-am avut partenera in viata doar la ocazie am facut sex si atat.

| Emazio a răspuns:

Depinde de ce simti tu, daca tu simti ca vrei un partener atunci du-te spre direcția asta. Nu exista normal sau anormal in asa ceva, tu știi ce vrei, nu conteaza ce vor ceilalți de la tine.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nimic anormal, atata vreme cat nu ai un iubit si nici un motiv sa-ti faci unul, doar pentru a incerca sarutul.
Toate la timpul lor!
Ai rabdare, vine curand dragostea si barbatul ales samd

| corbulalbrosu a răspuns:

NU. In niciun caz. Si nici nu ar trebui sa te ingrijorezi din acest motiv. Multa sanatate!

| Andreeush a răspuns:

De ce ar fi anormal?
Nu există o vârstă anume la care să îți faci un iubit.

| mentholinks a răspuns:

Depinde de cauze.

| Plato a răspuns:

Este cat se poate de NORMAL.
Foarte bine ai facut, concentreaza-te pe cariera ca ai timp de toate.

| CleanHeart a răspuns:

Nu, stai liniștită happy

| Paul754880338 a răspuns:

Ai tot timpul inainte. Nu te ingrijora! Vine timpul si pentru asta, mai devreme sau mai tarziu vine. Mai depinde si de cat de mult iti doresti asta.

| ZyRRe a răspuns:

Nu este anormal. Fiecare persoana isi poate incepe o relatie cand se simte pregatita.

| AnaPisicutza a răspuns:

Nu. M-ai rar ca tine, mai ales in zilele noastre

| Regetar_Sebastian_1990 a răspuns:

Nu cred. Ai incercat sa iti faci o relatie?