Explicai ca odata ce s-a rupt himenul rupt e. nu are cum sa se faca la loc. daca nu te crede atunci sa astepte momentul si o sa vada ca e asa cum zici tu.
Scuze ca iti zic, dar mai educa-l, mai ales dpdv a vietii sexuale.Cum poate crede asa ceva? Da-i si tu o carte despre sex, si ce inseamna sa fii virgin/a cadou.))Poate se convinge.
Prietenul tau e un cretin daca crede ca daca nu o faci dupa mult timp devi virgin din nou pune`l sa baute si el pe net, sa se informeze. Explicai ca odata rupt himenul el nu se mai reface
)))))))) serios?
pai sincer e cam bou sa creada ca dupa un timp devi virgina, si tu vb cu el, poate va intelegeti
ii grav cu el
sa mai astepte inca doi ani si ca pana atunci cu siguranta o sa ''redevi'' virgina
Sincer draga mea, prietenul tau este un mare pr0st! Si daca crede ca esti 0 c***a arata`i ca greseste! Nici 0 fata nu merita facuta asa, chiar daca e! Am avut si eu aceiasi pr0blema cu f0stul meu cu care am fost 3 ani, si actualul nu era de acc0rd ca nu mai sunt virgina! Si sincer i-am zis ceea ce mi-a spus mama sa-i zic, eu cu mama am 0 relatie f0arte apr0piata: "Daca vrei fata virgina in ziua de azi, du`te la gradinita si alege`ti una si cresteti`0 asa cum vrei, si daca 0 sa fie virgina pana creste atunci esti un 0m realizat! . Asa ca draga mea ce pot sa spun, fa`l sa aiba incredere in tine daca chiar il iubesti! Si dem0nstreaza`l ca`l iubesti si nu l`ai insela! Iar daca el persista sa fii virgina atunci e 0 pr0blema.incearca sa-l uiti! MERIT fundita?