Mie imi intarzie saptamani, si mor la fel de spaima. Prima oara cand am avut emotiile astea a fost ingrozitor, insa si noi folosim mereu prezervativ.Nu iti face griji, stresul, raceala si mai ales antibioticele intarzie menstruatia.
Dacă te-ai protejat ( prezervativ verificat după ) atunci NU ai cum să rămâi însărcinată!
Aşa cum bine ai intuit, întârzierea poate fi de la "plimbări" cu picioarele goale pe gresia RECE!
Apoi, o întârziere de maxim 7 zile după data calculată CORECT cu "metoda calendarului" este ACCEPTABILĂ - dacă întârzierea depăşeşte 7 zile, atunci ar trebui un control ginecologic ( să nu apară alte "probleme" medicale )!
Mai ai "puţină" răbdare...
Opaa paloma pune o intrebare? Mereu stiu ca tu ne ajuta-i acum tu esti pusa intr-o situatie, pai in principiu nu, dar nu se stie niciodata...nu mai intra in panica fi sigura pe tine si relaxeazate, succes.
Dupa parerea mea nu exista sanse sa fi insarcinata. Eu am patit sa imi intarzie si 2 saptamani si mi-am facut griji degeaba. Poate te-ai racit sau e o simpla dereglare hormonala.Nu iti mai fa griji
Doamnee.....pai mie imi inarzie si cate o luna si nu ma mai sperii.si daca nu s-a spart nu ai cum sa fii insarcinata.relax...
Mutubal întreabă: