Opaa paloma pune o intrebare? Mereu stiu ca tu ne ajuta-i acum tu esti pusa intr-o situatie, pai in principiu nu, dar nu se stie niciodata...nu mai intra in panica fi sigura pe tine si relaxeazate, succes.
Doamnee.....pai mie imi inarzie si cate o luna si nu ma mai sperii.si daca nu s-a spart nu ai cum sa fii insarcinata.relax...
Dupa parerea mea nu exista sanse sa fi insarcinata. Eu am patit sa imi intarzie si 2 saptamani si mi-am facut griji degeaba. Poate te-ai racit sau e o simpla dereglare hormonala.Nu iti mai fa griji
Mie imi intarzie saptamani, si mor la fel de spaima. Prima oara cand am avut emotiile astea a fost ingrozitor, insa si noi folosim mereu prezervativ.Nu iti face griji, stresul, raceala si mai ales antibioticele intarzie menstruatia.
Dacă te-ai protejat ( prezervativ verificat după ) atunci NU ai cum să rămâi însărcinată!
Aşa cum bine ai intuit, întârzierea poate fi de la "plimbări" cu picioarele goale pe gresia RECE!
Apoi, o întârziere de maxim 7 zile după data calculată CORECT cu "metoda calendarului" este ACCEPTABILĂ - dacă întârzierea depăşeşte 7 zile, atunci ar trebui un control ginecologic ( să nu apară alte "probleme" medicale )!
Mai ai "puţină" răbdare...
Mutubal întreabă: