Buna. Imi dau seama ca e frustrant, dar eu cred ca pur si simplu altii au noroc chior si nu fac nimic mai bine decat tine. Ai incredere ca este si pentru tine o fata acolo, iar pana la ea vei mai avea relatii.
Daca tu spui ca arati ok si ingrijit, vorbesti civilizat, etc atunci nu e nicio problema la tine. Nu scrie nicaieri ca trebuie sa faci anumite lucruri pana la o anumita varsta. Mai incolo iti vei da seama ca sexul este overrated. Apoi, incearca sa pari detasat, nu sa arati ca vrei foarte mult sa mergi mai departe pana la contactul fizic? Asta va functiona pentru unele fete, insa pentru cele timide va trebui sa faci tu pasul pentru un sarut.
Ca să agăți pe strada sau la terase, cu alte cuvinte la prima vedere într-un context în care nu ești neapărat deschis la a fi abordat, trebuie să arăți cu adevărat bine. Probabil 5% sau mai puțin dintre bărbați pot face asta. Poți să te tunzi tu zilnic.
Orice bărbat dacă se tunde arata bine.
Și eu mai arat bine și din sămânță.
Mhm. Desigur.
Pe naiba
Trebuie intretinute, altfel te parasesc si se combina cu primul cocalar cu bani care le iese in cale