| VrRos79 a întrebat:

Am 21 ani și n-am avut nici o iubita pana acum, nici nu știu cum e un sărut sau cum este sexul cu o fată. Nu stiu daca e posibil sa se ajunga la asa ceva cu o fată in primul rand.Toate conversațiile mele cu fete au fost scurte și doar când mai ieșeam seara pe undeva la o terasa și ma mai băgam în seama dar nu s-a ajuns niciodată măcar la un pupic pe obraz, nimic.Arat bine și degeaba,mă tund săptămânal
Nu știu dacă exista vreo procedura,vreo strategie sau conversația nu e de ajuns pentru a ajunge la ceva cu o fata?
Sunt foarte curios și pe zi ce trece acumulez frustrări văzând pe cei care nu depun nici un efort și au avut mult iubite pana la varsta mea, când ma gândesc imi fac mult rău fiindcă viața trece repede și n-am avut nici măcar 2 iubite.

8 răspunsuri:
| depression17 a răspuns:

Trebuie intretinute, altfel te parasesc si se combina cu primul cocalar cu bani care le iese in cale

| VoidEternal a răspuns:

Ca să agăți pe strada sau la terase, cu alte cuvinte la prima vedere într-un context în care nu ești neapărat deschis la a fi abordat, trebuie să arăți cu adevărat bine. Probabil 5% sau mai puțin dintre bărbați pot face asta. Poți să te tunzi tu zilnic. happy

| dullcat a răspuns:

Buna. Imi dau seama ca e frustrant, dar eu cred ca pur si simplu altii au noroc chior si nu fac nimic mai bine decat tine. Ai incredere ca este si pentru tine o fata acolo, iar pana la ea vei mai avea relatii.

Daca tu spui ca arati ok si ingrijit, vorbesti civilizat, etc atunci nu e nicio problema la tine. Nu scrie nicaieri ca trebuie sa faci anumite lucruri pana la o anumita varsta. Mai incolo iti vei da seama ca sexul este overrated. laughing Apoi, incearca sa pari detasat, nu sa arati ca vrei foarte mult sa mergi mai departe pana la contactul fizic? Asta va functiona pentru unele fete, insa pentru cele timide va trebui sa faci tu pasul pentru un sarut.

| NumănumescBrBr a răspuns:

Știu cum te simți!

| troleibuz a răspuns:

De unde stii ce eforturi depun altii?

| VrRos79 explică (pentru VoidEternal):

Orice bărbat dacă se tunde arata bine.
Și eu mai arat bine și din sămânță.

| VoidEternal a răspuns (pentru VrRos79):

Mhm. Desigur.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru VrRos79):

Pe naiba laughing