| Justme1997 a întrebat:

Am 21 de ani, nu am avut niciodata o relatie si nici macar nu m-am sarutat. Ce crede un baiat cand aude asa ceva?

Răspuns Câştigător
| PersonajFictiv a răspuns:

Depinde si de multe alte lucruri reactia lui.
Multi au avut relatii si nu au invatat nimic din ele, multi inca au relatii si sunt in niste relatii toxice si raman la acelasi nivel.
Altii au casnicii de rahat, toata ziua stresati,de abia se mai suporta.

Am avut un amic, care a cunoscut o tipa acum ceva ani in urma, ea nu mai avuse inainte nicio relatie dar el da, tipa era desteapta si arata ok, doar ca si ea era timida ( a scapat-o tipul asta de timiditate si virginitate dupa ceva timp),ei sunt si acum impreuna si vor sa se casatoreasca.
Tipa aia a avut mai multe de oferit, ce multe zdrente care au avut zeci de relatii nu au putut sa ofere, daca ai si tu alte lucruri de oferit, daca esti o tipa inteligenta, matura si de treaba, etc nu o sa fuga nimeni de tine doar pentru ca nu ai sarutat si nu ai avut o relatie. Poti compensa prin altele.

Varsta nu prea conteaza, pentru ca multi au 50 de ani si sunt prosti si imaturi, stai linistita.Au inceput de tineri dar tot aceleasi persoane proaste sunt. Daca esti inteligenta si ai de oferit mai multe, nu e cine stie ce problema, dar cum am zis, depinde si de maturitatea ta si de mai multe.

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fugi. Eu cel putin asta as face

| Justme1997 explică (pentru anonim_4396):

Mersi????

| KevinLevin a răspuns:

Esti fata sau baiat ca nu am inteles?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Justme1997):

Cu placere : )

| Justme1997 explică:

Ps. Sunt fată

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce crede un baiat? Ca nu existã asa ceva, unde stai ascunsa de sa intâmplat o asemenea tragedie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred că se apropie nimeni îndeajuns de mult de tine cât să audă așa ceva.Și dacă o face, sigur regretă după.Sau poate că nu, dacă e și el în aceeași situație tristăthinking

| OldSoul a răspuns:

Cel mai probabil o sa fie uimit.

De la caz la caz poate sa fie chiar confuz, bucuros, stupefiat.
Depinde de persoana in cauza.

Unii vor fugii de tine.
Altii (mai putini ce este drept) vor aprecia.
Totul tine sa-l alegi pe tipul care apreciaza.

| Holiday a răspuns:

De crezut, poate crede multe, dar in orice caz ar trebui sa fie circumspect. Cu siguranta exista niste cauze. Si nici una dintre ele, chiar daca poate parea altfel, nu sunt in avantajul tau.

Ascunsă in casă sau in biblioteca?

Am fost făcută mincinoasă odată. Nu înțeleg ce este asa rau la situatia mea, adică sunt doar prea timidă

| mgtow a răspuns:

Eu as crede ca esti marfa proaspata de apreciat. Am 27 dar nu imi plac fat girls, atat una virgina cat si nevirgina la un anumit moment isi schimba ideile in cap si nu se mai intelege bine cu partenerul

| RAY a răspuns:

Ce importanta are ce cred alti, e viata ta faci ce vrei tu cu ea

anonim_4396

Mai gaseste hobbyuri,
Totusi nu inteleg un lucru, de ce trebuie sa ii spui asta? Te simti tu mai bine, eliberatã, doar il pui intr-o situatie stânjenitoare.

Vorba aia ce nu stie, nu il va afecta.

| mentholinks a răspuns:

Eu unul as fi incantat.

| corbulalbrosu a răspuns:

Impresia produsa de o asemenea stare/situatie, in mod sigur este perceputa in mod diferit de fiecare barbat, insa in mod sigur ''impactul'' perceptiei va depinde in foarte mare masura si de aspectul fizic dar mai ales de cel facial. big grin

| Justme1997 explică (pentru corbulalbrosu):

Arat destul de bine? nu din cauza aspectului am ajuns in stadiul asta

anonim_4396

Mda,e și greu de înțeles ce e rău aici.Prea timidă? Ai vrea tu să fie ăsta singurul tău defect. Timidă sau nu, dacă în rest erai acceptabilă aveai până acum măcar un prim sărut.

| mihaicelsfant a răspuns:

Stai linistita draga. majoritatea cred ca daca nu ai facut sex la 15-16 ani sau nu ai cont instragram, Facebook sau snap. se spune ca nu exisiti. uite eu am inceput relatia sexuala la 18 si sunt baiat si nu am cont pe nici o retea de socializarelaughing. sincer sa iti spun TE ADMIR. nu lasa nici un baiat sa te foloseasca. cautati alesu. asta tio spun ca baiathappy multi ar dori o fata ca tine dar ff putini recunosc, eu nu recunosc ca as vrea sa cunosc o persoana ca tine

| Violleta2022 a răspuns:

De ce ti-ar pasa ce cred unii si altii despre tine si lipsa relatiilor tale?
Ca sa fii o persoana fericita, inceteaza sa te mai preocupe ce spun sau gandesc altii despre tine, pentru ca nu traiesti pentru ei.

Răspuns utilizator avertizat
| Victor938 a răspuns:

Ești urâta?

| Justme1997 explică (pentru Victor938):

Nu, si nici grasa. As fi putut sa am un iubit daca as fi vrut.

| Justme1997 explică (pentru nimportequi):

Chiar nu sunt prea sociabilă, mai ales cu băieții.

| RAY a răspuns:

Stau si ma intreb ce viata perfecta au cei care au limbaj dur sau judeca pe alti?

anonim_4396

Ce relatie ai avut cu parintii...

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru KevinLevin):

Este fată, daca a intrebat ce crede un barbat cand aude ca nu m-am sarutat, ca doar nu o fi homosexuaL.

| Zaygon a răspuns (pentru Justme1997):

Pai daca nu prea esti sociabila atunci de ce iti pasa ce ar crede? Eu unul nu te judec pentru ca nu sunt in masura sa fac asta, dar pentru a fii mai sociabila participa la workshopuri pentru a interactiona cu oamenii si a scapa de timiditate.
Btw conversatiile doar in online nu ajuta deloc, ba mai mult te indeparteaza de oameni.

| Mirceasc a răspuns:

Mai sunt bărbați care doresc să cunoască o astfel de fată, dar sunt foarte puțini după părerea mea. Eu am un respect deosebit pentru tine că ai reușit să te pastrezi așa, este un lucru mare și foarte onorabil. Această onoare este una dintre condițiile pe care le doresc la o fată pe care aș cunoaşte-o. Să nu te schimbi.

| Florin_Lacatus_1993 a răspuns (pentru Justme1997):

Nu este nimic rau, ești doar mai timida sau introvertită. Ai nevoie de cineva care va trebui sa tragă un pic de tine si tu la rândul tău sa de deschizi fata de el.