Depinde si de multe alte lucruri reactia lui.
Multi au avut relatii si nu au invatat nimic din ele, multi inca au relatii si sunt in niste relatii toxice si raman la acelasi nivel.
Altii au casnicii de rahat, toata ziua stresati,de abia se mai suporta.
Am avut un amic, care a cunoscut o tipa acum ceva ani in urma, ea nu mai avuse inainte nicio relatie dar el da, tipa era desteapta si arata ok, doar ca si ea era timida ( a scapat-o tipul asta de timiditate si virginitate dupa ceva timp),ei sunt si acum impreuna si vor sa se casatoreasca.
Tipa aia a avut mai multe de oferit, ce multe zdrente care au avut zeci de relatii nu au putut sa ofere, daca ai si tu alte lucruri de oferit, daca esti o tipa inteligenta, matura si de treaba, etc nu o sa fuga nimeni de tine doar pentru ca nu ai sarutat si nu ai avut o relatie. Poti compensa prin altele.
Varsta nu prea conteaza, pentru ca multi au 50 de ani si sunt prosti si imaturi, stai linistita.Au inceput de tineri dar tot aceleasi persoane proaste sunt. Daca esti inteligenta si ai de oferit mai multe, nu e cine stie ce problema, dar cum am zis, depinde si de maturitatea ta si de mai multe.
Nu conteaza ce crede un baiat despre asta, conteaza ce crezi tu. Daca vrei sa rezolvi o problema, primul pas ar fi sa recunosti ca ai una. Personal, nu cred ca e ceva chiar atat de grav, cel mai probabil ai avut lipsa de afectiune in copilarie, din cauza asta nici nu te-ai atasat fata de alte persoane, dar cum s-a scris si mai sus, mai important este ce ai de oferit si daca vei fi deschisa... daca tu vrei sa ai o relatie, vei avea.
Oh nu am doar o singură problemă, am multe ai dreptate cu ce zici, trebuie să fiu mai deschisă și sociabilă
spawni întreabă:
anonim_4396 întreabă: