| Mark2012012 a întrebat:

Am 21 de ani si sunt timid cand vine vorba de a intreba o fata daca vrea sau nu sa iasa cu mine, daca ma place, etc. Credeti ca timiditatea aceasta se datoreaza faptului ca la aceasta varsta mai sunt inca virgin?

Răspuns Câştigător
| CGA93 a răspuns:

Poate fi si asta o cauza. Sfatu meu actioneaza fara sa te mai gandesti la asta. Si ca sa scapi de tot de complexu asta, orienteaza-te la o fata care crezi tu ca e cea mai disponibila sa faca sex, intelegi tu la ce ma refer adica nu una cuminte, mironosita (dar nici vreo panarama)... si incearca sa treci peste orice timiditate si fa-o sa te placa, cucereste-o. Ai rabdare cu ea, poarta-te frumos si la momentul potrivit totul o sa vina de la sine si dupa... nu mai ai niciun stres.

7 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Am un prieten exact ca tine..si tot 21 de ani are si el.dar el e obsedat de calculator.Am incercat sa-l combin dar nu merge.Tu nu te mai gandi la acel "daca". Just do it.

| Cosmin1I a răspuns:

Foarte posibil.

| Motofelea_Alex_1992 a răspuns:

Frate, fii mai increzator. Scoate o fata in oras, cheam-o la o plimbare ..etc. Daca te refuza, nu-i nici prima si nici ultima. Continua sa cauti, intr-un final o sa-ti gasesti ceea ce-ti place. Trebuie doar sa ai rabdare.

| neutrino a răspuns:

Aici este vorba de lipsa de personalitate. De ce atunci cand ti-e foame nu mai esti timid?

| December a răspuns:

Probabil ca te influenteaza si asta. Iti trec tot felul de ganduri sau griji prin cap si asta te trage in jos. Nu e cazu. Nu are nimic ca ai ajuns la varsta asta si esti virgin. O fata care e si un pic de creier ar aprecia foarte mult chestia asta. Trebuie doar s-o gasesti. N-ai nimic de pierdut. Daca te refuza una, mai sunt si altele. Da-i bataie!winking

| Cristian_6576 a răspuns:

Salut,nu ai incredere in tine, si acest lucru te blocheaza, nu te cunosti, si nu sti ce vrei.Stai linistit se poate rezolva toate aceste aspecte, doar daca iti doresti f mult.Cum? sunt multe de povestit de aceea lasa un mesaj pe legionarul_cris@yahoo.com si te voi ajuta sa scapi de timiditate, salut

| iamSeBy a răspuns (pentru neutrino):

De unde sti ca nu e timid cu mancarea? Nu ti-a dat informatia astawinkingtonguerolling on the floor