Viata de film. Sugestia este sa incerci sa lasi orice din trecut in urma. Trebuie sa te concentrezi pe prezent. Nu iti place locul in care muncesti, schimba-l. Fete gasesti cu carul, trebuie doar sa ai din nou incredere. Mie imi place sa traiesc cu ideea ca toti oamenii pe care ii intalnesc sunt de incredere, sunt destul de optimist fata de situatiile astea, dar niciodata nu ma bazez pe ei. Prietenii vechi sunt putini si nu prea tinem legatura, dar sunt singurii la care stiu ca pot sa apelez oricand si cu orice problema. Cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau e sa lasi deoparte prostiile ca verde/alcool/tigari, astea sunt niste vicii pe care daca vrei sa ti le controlezi poti, dar totul e sa vrei. Si incearca pe cat posibil sa te ridici, invata ceva nou, incearca ceva nou, nu te astepta sa iti iasa totul bine, dar incearca.
Eu primul pas pe care l-as face ar fi sa ma mut singur, bineinteles mai intai sa iti permiti asta.
Ca barbam stiu ca se pot face bani destul de buni, dar depinde de loc si de echipa de oameni pe care o ai. Toata lumea poate face lucruri bune, singura treaba e sa nu te mai agati de trecut absolut deloc si sa incepi de acum. Pe final mai vreau sa adaug ca daca te contacteaza oricine din trecutul tau tu trebuie sa ignori sau sa rupi orice contact pentru ca altfel tot ce o sa faci o sa te invarti intr-un cerc in timp ce viata trece.
Salut,
Momentan ai 21 de ani, nu 31 nici 41.
Se putea chiar mai rau, sa ai 51, atunci aveai toate motivele sa te plangi.
Daca nu lucrezi, poti oricand sa te angajezi si sa fi independent.
De permis la fel, oricand poti sa dai.
Poate te interesezi inainte si alegi cu grija instructoru.
Urat sau frumos, astea sunt doar scuze.
Interactioneaza cu cat mai multe fete si nu o lua prea in serios si nici nu pune suflet prea devreme.
Banuiesc ca ai si tu niste obiective in viata, doar nu esti ca unu de 14 ani care crede ca tot ce zboara se mananca.
Daca stai si te plangi si te desconsideri singur, nu o sa ajungi prea departe.
Oricum deja ai o stima de sine scazuta si esti cu moralul la pamant.
Dar iti zic eu ceva cat se poate de logic.
Ai 21 de ani, ai toata viata inainte.
Mult succes, o sa ai nevoie!
Bah, pana la urma multumeste-te ca s-a terminat si asa.
Aia e, din greseli inveti, tu ai avut destule, cred ca ar fi timpul sa inveti de ele.
In rest ce pot sa spun am avut si eu un prieten intr-o situatie de genu, la el era poate si mai penibil, era cu o tipa, totul bine si frumos, pana intr-o zi cand ii zice ca vor sa se desparta ca ea e insarcinata si ca e copilul fostului si ca a facut avort, ceva de genul, pana la urma s-a dovedit ca a minit oarecum, adic toata povestea aia s-a intamplat inainte sa fie cu respectivul, si ea a bagat scuza asta sa se combine iar cu fostul.
In rest ce sfaturi sa-ti mai dau, poate esti tu urat, ratat, si restul, dar nu toata lumea stie asta daca nu le arati tu, asa ca, incearca sa intalnesti si tu persoane noi, sa vorbesti cu alte fete, mai mature mai inteligente, extrage greselile din fosta relatie invata din ele astfel incat sa nu se mai repete.
Bai deci jur ca ti-am citit tot (de doua ori chiar) si e putin tragicomica povestea ta. In fine, ideea e ca nu esti ratat deloc si nu-ti mai repeta asta ca ai ajuns sa crezi cacaturi, iti faci rau singur, frate.
Lasa dragostea, ca nu mori fara, o sa ai timp. Si nu mai fi invidios pe altii daca se iubesc, tot se vor desparti intr-o zi si ei.
Salut, daca vrei lasa-mi nr tau de telefon pe privat si vorbim acolo, daca esti si din Bucuresti si mai bine, ne putem vedea in weekend.
Ai dat de persoane nepotrivite in locurile nepotrivite.trebuie sa te accepți așa cum ești. dacă ești sarac vei muncii oriunde vrei tu și îți vei face bani și o sa.ti faci o casa o sa.ti cumperi o mașină ai doar 20 de ani ai toată viața inainte, mulțumește.i lui Dumnezeu că nu ești abandonat pe străzi, canale să dormi sa nu ai o familie sa nu ai nimic să fi al nimănui, să cerșești pe străzi că nu ai 70 de bani pentru o paine... dragostea adevărată o găsești la oameni speciali care nu se plâng de nimic ei doar dăruiesc dragoste ei văd doar binele in oameni și în ceea ce îi înconjoară, au avut părinți extraordinari și ce pot ieși din acești părinți doar niste copii extraordinari, adolescent, adult! E o noua zi de unde sa incepi, gândește.te că nu vei mai apuca ziua de mâine și nu vei mai face nimic din ceea ce ți.ai propus, cum ar fi? O viața ai fă.o să merite!
Totul nu se termina aici ai decat 20 de ani, inca exista speranta.
Lasa toate viciile, lasa fumatul, lasa bautul, lasa drogurile si salveaza bani dupa fiecare salariu, in final poti sa te muti in propria ta casa cu chirie, ori cat de mic ar fi apartamentul si dupa termina-ti studiile si pleaca in strainatate pentru a munci. Altfel inroleaza-te in armata si fa ceva productiv pentru tara ta.
In vara dintre clasele 9 si 10 am fost aproape violata chiar la o piscina, si nimeni nu a facut nimic, desi e plin de oameni. Acum sunt pe a 11 a si dau semne de bulimie.
In vara dintre clasele 9 si 10 am fost aproape violata chiar la o piscina, si nimeni nu a facut nimic, desi e plin de oameni. Acum sunt pe a 11 a si dau semne de bulimie...
Eu incerc sa fac ce zici tu, dar in vara dintre clasele 9 si 10 am fost aproape violata chiar la o piscina, si nimeni nu a facut nimic, desi e plin de oameni. Acum sunt pe a 11 a si dau semne de bulimie.
WoW,chiar că viața de film.
Au trecut 4ani, ai depășit tot rahatu asta? sper ca da
beausingurlamasamea întreabă: